Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi

Våra verkstads­tjänster

FELSÖKNING OCH REPARATION

Nya bilar av idag håller extremt hög kvalitet. Med det kommer också extremt avancerad teknik där bilarna styrs av flera små datorer. Våra verkstadstekniker har alltid den senaste kunskapen och de senaste uppdateringarna i programvarornas felsökningskoder för att kunna diagnostisera fel och åtgärda dessa så effektivt som möjligt i våra bilmärken och bilmodeller. Och ändå är det oftast inte dyrare än att gå till en fristående verkstad.

SERVICE OCH UNDERHÅLL

När du servar och underhåller din bil hos oss kan du alltid vara säker på att vi använder originaldelar som är bäst anpassade för din bil. Det innebär också en auktoriserad stämpel i din servicebok vilket ökar chanserna att bilen behåller sitt värde många år framöver. Vi erbjuder också förmånliga serviceavtal till fast pris.

VINDRUTOR

Stenskott är ett vanligt gissel och behöver åtgärdas snabbt för att inte orsaka större sprickor och olyckor. Vi lagar stenskott på någon timme och måste hela vindrutan bytas gör vi det på en och samma dag. Om du har helförsäkring uppgår kostnaden endast till självrisken.

Ladda ner blankett för skadeanmälan här.

DÄCK

Det är ju bildäcken som får ta de värsta smällarna vid bilkörningen. Därför är det viktigt att ha hjulen rätt inställda så de inte slits fel eller orsakar onödig bränsleåtgång och miljöpåverkan. Vi erbjuder fyrhjulsmätningar och däckhotell samt säljer och byter dina vinter- och sommarhjul. Läs mer om våra tjänster under Däckverkstad.

A C

Visste du att det vanligaste felet i en AC (Air Condition) är stenskott i kondensorn? Det och annat som kan ställa till det i din klimatanläggning felsöker, renoverar och reparerar vi effektivt i alla slags bilar till ett förmånligt pris.Vi utför också rengöring av din AC där vi avlägsnar pollen, damm, eliminerar bakterier, svamp och mikrober vilket minimerar risken för allergier och dålig lukt. Vi är godkända och kontrollerade av det statliga organet SWEDAC vilket är ett krav bland annat av miljöässiga skäl för att få arbeta med AC i Sverige.

PARKERINGSVÄRMARE/ WEBASTO

När det blåser snålt där ute är det inte dumt att börja dagen med att kliva in i en varm bil med isfria rutor. Dala Bilgalleri reparerar installerade dieselvärmare och kan även montera in en så kallad Webasto i en bil som inte har det från början.

LÅNEBIL ELLER LÅNECYKEL

När du lämnar in din bil för service eller reparation får du hyra en bil förmånligt eller låna en cykel av oss.

Öppettider, verkstad och reservdelar

Mån–fre 7.00–17.00

Telefon 0243-20 45 20
E-post verkstad@dalabilgalleri.se

Vår ambition är att vara det självklara valet när du ska lämna in din bil på verkstad i Dalarna.

Finansiering
Betala ditt verkstadsbesök med Mazdakortet eller Peugeotkortet. Upp till fyra månader räntefri delbetalning och 50 000 kr i kredit.

Mazdakortet

Peugeotkortet

Aktuellt

Verkstad och reservdelar
Publicerat 2017-08-30

Kvällsöppen service

Nu kör vi igång vår kvällsöppna service efter sommaren. Tills vidare kör vi onsdagar ojämna…

Läs mer