Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi
Jobba hos oss

Vi är alltid intresserade av nya jobbarkompisar!

Är du vår nästa servicetekniker? Eller är du personen som gärna pratar bil med våra kunder, då kanske sälj eller kundmottganingen är något för dig.

Vi erbjuder en arbetsplats där personalen värdesätts och trivs. Vi har gemensamma mål och jobbar som ett lag. Du kan förvänta dig frihet och medbestämmande och vi förväntar oss att du gör ett bra jobb och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Intresserad?

Skicka in ditt CV och en kort beskrivning av dig själv till jobb@bilgalleri.se.

Vi har tyvärr inte möjlighet att personligen besvara ansökningar när vi inte är i en anställningsprocess, du får endast en bekräftelse på att vi fått ditt mail och så sparas det hos oss.

B2B säljare – Dala bilgalleri AB

Om oss:

Dala Bilgalleri AB är en av dalarnas största auktoriserade bilhandlare med 7 nybilsmärken på försäljningen och 8 nybilsmärken på verkstaden. Vi flyttade in i helt nybyggda lokaler under vintern 2022 och siktar på att vara ett ledande företag i branschen. Med drygt 20 anställda kommer du till en händelserik arbetsplats med härliga personligheter och högt tempo.

Om Tjänsten

Du prospekterar, kontaktar och bokar dina egna möten med kunden.

Du är fokuserad på hela säljprocessen från första prospektering till offertskrivning, rådgivning, leverans och uppföljning.

I rollen förväntas du arbeta nära kunden i olika miljöer och vara bekväm med alla typer av kundmöten.
Placeringsort är Borlänge. Tjänsten är tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde för tjänsten är omgående och vi lägger stor vikt att hitta rätt person för rollen.

Vi erbjuder:

 • Dalarnas bredaste produktutbud – Peugeot, Citroen, Opel, Mazda, Suzuki, Mitsubishi & Isuzu!
 • Arbeta i ett snabbt växande företag
 • Grundlön och provision
 • 100% tjänst
 • Stor frihet med arbetstider
 • Karriärmöjligheter
 • Arbetsplats Borlänge med omnejd

Kompetenskrav

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, vi ser gärna dig i ett tidigare arbetsliv inom hantverkaryrket med god kännedom för området och dess verksamma företag samt förstår kraven hos en brukare av tex en transportbil.

 • Tidigare erfarenhet av försäljning och B2B-försäljning är meriterande men inget krav
 • Goda kunskaper i svenska och matematik på gymnasial nivå
 • God system och datorvana.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du tycker om att arbeta lösningsfokuserat med tydligt affärsmannaskap Eftersom du jobbar mot individuella mål är struktur och ett eget ansvar helt avgörande för att du ska lyckas i din roll, resultatfokuserade miljöer. Du har en förmåga att skapa förtroende och bygga långsiktiga relationer.

Du söker med CV och gärna ett personligt brev där du kort berättar varför du passar för tjänsten. Skicka ansökan och/eller eventuella frågor till Philip.monie@bilgalleri.se.

Servicerådgivare

Kontraktstyp

Heltid
Tillsvidare

Om oss

Dala bilgalleri AB är en av dalarnas största auktoriserade bilhandlare med 7 nybilsmärken på försäljningen och 8 nybilsmärken på verkstaden. Vi flyttade in i helt nybyggda lokaler under vintern 2022 och siktar på att vara ett ledande företag i branschen. Med drygt 20 anställda kommer du till en händelserik arbetsplats med härliga personligheter och högt tempo.

Arbetsbeskrivning:

Dala bilgalleri AB söker nu en social och driven servicerådgivare till vår servicemarknad. Arbetsuppgifterna består primärt av att boka in kunder på service och reparationer, planera in jobb till mekanikerna, ta betalt av kunden samt göra enklare beställningar av reservdelar och tillbehör.

Du bör ha kunskap och intresse av bilar, och tala och skriva obehindrat på svenska. Du bör även kunna föra en konversation på engelska. Ett stort fokus ligger på att ge en god service och uppnå en hög kundnöjdhet.

Du kommer ingå i ett servicemarknadsteam där varje arbetare har olika ansvarsområden och inriktningar. Vi lägger stor vikt på att du är lagspelare och problemlösningsorienterad.

Krav för tjänsten

 • B-körkort
 • Strukturerad
 • Kommunikativ och lika bekväm med att kommunicera via telefon, e-post och genom personliga möten
 • God data- och systemkunskaper
 • Stresstålig

Meriterande för tjänsten

 • Tidigare erfarenhet av liknande tjänst i branschen
 • Kännedom om system som Kobra II, Winassist, Dracar och Cabas
 • Säljerfarenhet
 • Mekanisk erfarenhet gällande fordon

Vi erbjuder

En möjlighet att arbeta med några av marknadens ledande bilmärken. Vi erbjuder god och händelserik arbetsmiljö och goda möjligheter att själv påverka din utveckling både yrkesmässigt och personligt.
Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Joakim Olofsson på e-post: joakim.olofsson@bilgalleri.se

Ansökan och CV ska skickas till jobb@bilgalleri.se