Genom att använda denna webbplats samtycker du till användande av cookies.

Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi
Jobba hos oss

Vi är alltid intresserade av nya jobbarkompisar!

Är du vår nästa servicetekniker? Eller är du personen som gärna pratar bil med våra kunder, då kanske sälj eller kundmottganingen är något för dig.

Vi erbjuder en arbetsplats där personalen värdesätts och trivs. Vi har gemensamma mål och jobbar som ett lag. Du kan förvänta dig frihet och medbestämmande och vi förväntar oss att du gör ett bra jobb och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Intresserad?

Skicka in ditt CV och en kort beskrivning av dig själv till jobb@bilgalleri.se.

Vi har tyvärr inte möjlighet att personligen besvara ansökningar när vi inte är i en anställningsprocess, du får endast en bekräftelse på att vi fått ditt mail och så sparas det hos oss.

Lediga tjänster

Reservdelssäljare till vår servicemarknad

Kontraktstyp

 • Heltid
 • Tillsvidare

Om oss

Dala bilgalleri AB är en av dalarnas största auktoriserade bilhandlare med 7 nybilsmärken på försäljningen och 8 nybilsmärken på verkstaden. Vi flyttade in i helt nybyggda lokaler under vintern 2022 och siktar på att vara ett ledande företag i branschen. Med drygt 20 anställda kommer du till en händelserik arbetsplats med härliga personligheter och högt tempo.

Arbetsbeskrivning

Dala bilgalleri AB söker nu en social och driven reservdelssäljare till vår bilverkstad. Som reservdelssäljare kommer du att tillhöra en av våra viktigaste avdelningar. Dina främsta ansvarsområden är att sköta vårt lager samt se till att våra servicetekniker har de reservdelar/material de behöver för att kunna utföra sitt arbete.

Arbetet innefattar bland annat beställning av reservdelar, förplock till våra servicetekniker, inventera och ta fram prislistor. Du kommer även att hantera kundförfrågningar av reservdelar och tillbehör via e-post, telefon och fysiskt över disk.

Du kommer ha en spännande tjänst som knyter samman verksamhetens alla avdelningar. Tjänsten är administrativ men innefattar också en del kontakt med leverantörer och partners till företaget.

Du kommer ingå i ett servicemarknadsteam där varje arbetare har olika ansvarsområden och inriktningar. Vi lägger stor vikt på att du är lagspelare och problemlösningsorienterad.

Krav för tjänsten

 • B-körkort
 • Strukturerad
 • Kommunikativ och lika bekväm med att kommunicera via telefon, e-post och genom personliga möten
 • God data- och systemkunskaper
 • Stresstålig

Meriterande för tjänsten

 • Tidigare erfarenhet av liknande tjänst inom branschen
 • Kännedom om system som Kobra II, Winassist, Dracar och Cabas
 • Säljerfarenhet
 • Mekanisk erfarenhet gällande fordon
 • Erfarenhet att arbeta inom lager och logistik

Vi erbjuder

En möjlighet att arbeta med några av marknadens ledande bilmärken. Vi erbjuder god och händelserik arbetsmiljö och goda möjligheter att själv påverka din utveckling både yrkesmässigt och personligt.
Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Joakim Olofsson på e-post: joakim.olofsson@bilgalleri.se                      

Ansökan och CV skickas till jobb@bilgalleri.se