Genom att använda denna webbplats samtycker du till användande av cookies.

Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi
Jobba hos oss

Vi är alltid intresserade av nya jobbarkompisar!

Är du vår nästa servicetekniker? Eller är du personen som gärna pratar bil med våra kunder, då kanske sälj eller kundmottganingen är något för dig.

Vi erbjuder en arbetsplats där personalen värdesätts och trivs. Vi har gemensamma mål och jobbar som ett lag. Du kan förvänta dig frihet och medbestämmande och vi förväntar oss att du gör ett bra jobb och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Intresserad?

Skicka in ditt CV och en kort beskrivning av dig själv till jobb@bilgalleri.se.

Vi har tyvärr inte möjlighet att personligen besvara ansökningar när vi inte är i en anställningsprocess, du får endast en bekräftelse på att vi fått ditt mail och så sparas det hos oss.

Lediga tjänster

Servicerådgivare

Vi söker servicerådgivare till vår servicemarknad.

Kontraktstyp

Heltid
Tillsvidare

Om oss:

Dala Bilgalleri AB är en av Dalarnas största auktoriserade bilhandlare med 7 nybilsmärken på försäljningen och 8 nybilsmärken på verkstaden. Vi flyttade in i helt nybyggda lokaler under vintern 2022 och arbetar för att vara ett ledande företag i branschen. Med drygt 20 anställda kommer du till en händelserik arbetsplats med härliga personligheter och högt tempo.

Arbetsbeskrivning:

Vi söker en social och driven servicerådgivare till vår bilverkstad.

En stor del av arbetet handlar om att kommunicera med våra kunder genom telefon, mail och i våra lokaler vilket gör det viktigt att tala och skriva obehindrat på svenska. Du bör även kunna föra en konversation på engelska, andra språk är meriterande. Ett stort fokus ligger på att ge en god service och uppnå en hög kundnöjdhet.

Arbetsuppgifterna består primärt av att boka in kunder på service och reparationer, planera in jobb till mekanikerna, kalkylering mot försäkringsbolag och ta betalt av kunden samt att göra enklare beställningar av reservdelar och tillbehör.

Du kommer ingå i ett servicemarknadsteam där varje arbetare har olika ansvarsområden och inriktningar. Du bör ha kunskap om och intresse av bilar. Vi fäster stor vikt vid att du är en lagspelare och problemlösningsorienterad.

Krav för tjänsten:

  • Kommunikativ – lika bekväm med att kommunicera via telefon och e-post som genom personliga möten
  • Goda data- och systemkunskaper
  • Strukturerad
  • Stresstålig
  • B-körkort

Meriterande för tjänsten:

  • Tidigare erfarenhet av liknande tjänst i branschen
  • Kännedom om system som Kobra II, Winassist, Dracar och Cabas
  • Säljerfarenhet
  • Mekanisk erfarenhet gällande fordon

Vi erbjuder:

En möjlighet att arbeta med några av marknadens ledande bilmärken. Vi erbjuder en god och händelserik arbetsmiljö med goda möjligheter att själv påverka din utveckling både yrkesmässigt och personligt.
Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Joakim Olofsson joakim.olofsson@bilgalleri.se eller Servicerådgivare Elias Pettersson, elias.pettersson@bilgalleri.se.

Ansökan och CV ska skickas till jobb@bilgalleri.se.

Urval och intervjuer görs löpande så ansök så snart som möjligt, dock senast 25 september 2022.