Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi

Suzuki Swace

Nya Swace är en elegant fullhybrid som växlar mellan elmotor, bensinmotor och en kombination av dem båda. Dessutom bjuder Swace på extra mycket bagageutrymme och säkerhetsfunktioner i toppklass.

  • Förbrukning 0.45 liter/mil
  • Fullhybrid med 596 liter bagageutrymme
  • Privatleasing fr 2.995 kr/mån*

ATLETISK DESIGN

Suzuki Swace – elegant, atletisk och fängslande ur alla vinklar. Den sportiga fronten har skarpa LED-strålkastare och en grill med sexkantsmönster. Den låga, breda marknära silhuetten är förfinad i varje detalj och har en distinkt utstrålning.

Extra mycket utrymme

Extra mycket utrymme
Med Swace får du plats för allt, alla – alltid! Det stora utrymmet har plats för 596 liter bagage. Du kan även göra det större genom att fälla ned baksätena och sänka den mattbeklädda golvskivan. Golvet är dessutom plant vilket gör packningen effektivare.

Atletisk formgivning
Swace har en dynamisk känsla med en sexkantsmönstrad front som förstärker det sportiga intrycket. Den marknära silhuetten, som är förfinad i varje detalj, ger bilen en atletisk touch.

Extra mycket utrymme

Interiören
Den eleganta interiören känns rymlig, öppen och bekväm. Den breda instrumentpanelen glider sömlöst in i dörren, vilket ger en omfamnande känsla. Panelen är mjuk och har sportiga detaljer i krom och silver.

LED-strålkastare
Skarpa LED-strålkastare integrerade i fronten.

Suzuki-Swace-var-3-3×2
Suzuki-Swace-var-2-2×3

ELEGANS OCH RYMLIGHTE I ETT

Swace-profil

Bekvämlighet. Självförtroende. Kontroll.

Det är vad du känner när du kör Swace. Tack vare jämn åkkomfort, lätt och följsam styrning samt möjlighet till flexibelt körlägesval är varje körning ett rent nöje.

Och till följd av bilens kurvtagningsstöd (ACA) och finjusterade fjädringssystem är körningen stabil även i skarpa kurvor.

Vart du än kör med nära och kära så kan du helt enkelt lita på bilens avancerade system och säkerhetsfunktioner.

Med Swace kan du få med dig det mesta

Bilen har extra rymligt bagageutrymme på hela 596 liter!

För att säkerställa att all packning stannar i bagaget så är lastnät standard i Swace. Dessutom är bagageutrymmet användbart i mer än vardagslivet – exempelvis under familjeutflykter! Golvet är plant och går att packa effektivt, och alla kan sträcka ut sig och slappna av i den generöst tilltagna kupén.

Med Swace får du körglädje, elegans och det praktiska med en miljövänlig och rymlig bil.

Suzuki-Swace-int-4-1×1

UTRUSTAD MED FUNKTIONER

Med Swace får du tillgång till flera smarta funktioner som kommer göra körningen både bekvämare och roligare. Upptäck allt från infotainment och stämningsbelysning till värmefunktioner.

Förardisplay

Förardisplay

Förardisplay med snygg belysning som är tydlig och lättläst. Du kan byta mellan analog och digital grafik för hastighetsmätaren på den centrala 7 tums-multifunktionsskärmen.

8-tums multimedia- och ljudsystem

8-tums multimedia- och ljudsystem

Upplev ännu mer körglädje med en AM/FM/DAB-radio med Bluetooth®, reglage på ratten och stöd för Apple CarPlay på iPhone samt Android Auto™ och Mirror-Link™ på kompatibla smartphones.

Stämningsbelysning (Inclusive)

Stämningsbelysning (Inclusive)

Mjuk belysning kring dörrarmstöden, främre konsolbrickan och mugghållaren i mitten gör det lätt att hitta saker i mörker samt ger en lugn och förhöjd känsla av elegant atmosfär.

Trådlös laddare och uttag (Inclusive)

Trådlös laddare och uttag (Inclusive)

Ladda din smartphone med den trådlösa Qiladdaren (endast Inclusive). Det finns två USB-uttag och ett AUX-uttag inom enkelt räckhåll för förare och passagerare i framsätet.

Värme i ratt och framsäten

Värme i ratt och framsäten

Den uppvärmda ratten håller dina händer varma på vintern. Framsätenas sitsar och stolsryggar är också uppvärmda för ännu mer komfort.

Stämningsbelysning (Inclusive)

Spegla din smartphone

Anslut din smartphone till 8 tums-pekskärmen och få tillgång till dina appar, såsom musik, kartor och poddar. Du kan även ringa telefonsamtal eller skicka och ta emot meddelanden via röstkommando eller genom ett tryck på audiodisplayen. Kompatibel med Apple CarPlay, Android Auto och Miracast.

Suzuki-Swace-var-1-16×9

KRAFTEN AV SWACE

Swace är en kraftfull fullhybrid som växlar mellan elmotor, bensinmotor och en kombination av dem båda. Förutom att det innebär mindre utsläpp så får du en mer kraftfull acceleration för körglädje. Dessutom bjuder den på 122 hästkrafter

Hybridkraft

Det avancerade fullhybridsystemet optimerar körningen efter rådande förhållande. Elmotorn startar din Swace mjukt och tyst och driver bilen. Vid högre hastigheter och kraftig acceleration får elmotorn draghjälp av den kraftfulla, men extremt bränslesnåla 1,8 liters-bensinmotorn med en totaleffekt på 122 hk. Samtidigt laddas hybridbatteriet vid behov.

Välj körläge

Du kan ändra hur din Swace beter sig beroende på humör eller rådande körförhållande genom att välja körläge. Välj mellan balanserade NORMAL, bränslesnåla ECO samt accelerationskraftiga SPORT. Tack vare låg tyngdpunkt, kurvtagningsstöd och finjusterat fjädringssystem så är körningen stabil och exakt även i skarpa kurvor.

Fjädringssystem

McPherson-fjäderbenen fram och den dubbla länkarmsfjädringen bak är utformad för suverän körningsstabilitet och åkkomfort. Fjädringen fram är dessutom optimerad för linjär styrrespons vid kurvtagning i mellanhöga hastigheter.

EXTRA RYMLIGA SWACE

Se filmen och lär dig mer om vår nya, dynamiska fullhybrid Swace! Bland annat så bjuder bilen på hela 596 liter bagageutrymme – perfekt för dig som vill få med dig allt.

SÄKER KÖRNING

Med Swace avancerade säkerhetsfunktioner kan du känna dig trygg vart du än kör med dina nära och kära. Bilens körhjälpsfunktioner håller intelligent koll på omgivningen för att undvika olyckor, men även för att underlätta vid parkering, hålla bilen på plats i körfältet och mycket mer.

System som ingår

Enkel-intelligent parkeringsassistans (Inclusive)

Simple-Intelligent Parking Assist (S-IPA) hjälper till när du backar in på en parkeringsplats, fickparkerar eller kör ut från en fickparkering. Systemet ger hörbar och visuell vägledning samt automatisk rattstyrning för föraren. Systemet använder ultraljudsvågsensorer för avkänning och möjliggör parkering i trånga utrymmen.

Filkörningsassistent (LTA)

Lane Tracing Assist känner av om du oavsiktligt är på väg ut ur körfältet och ger då stöd åt styrningen för att hålla fordonet mitt i fältet och hindra avkörning från fält eller väg. Systemet omfattar varning om avkörning från körfält, styrningshjälp, varning om vinglande färdväg och funktioner för centrering i körfältet.

Vägmärkesassistent (RSA)

Road Sign Assist håller koll på vägmärken och visar de skyltar som upptäcks på multiinformationspanelen. Systemet känner igen skyltar med hastighetsbegränsningar, omkörningsförbud, gångfartsområde, område upphör och andra europeiska vägmärken.

Dynamisk farthållare med radar (DRCC)

Dynamic Radar Cruise Control håller automatiskt ett tillräckligt avstånd till fordonet framför, och bromsar din bil när fordonet framför stannar. När det inte finns några fordon framför håller DRCC den hastighet du väljer.

Döda vinkeln-varning (Inclusive)

Döda vinkeln-varning (Inclusive)

Tryggare filbyten med Blind Spot Monitor (BSM). Systemet känner av fordon som finns i eller närmar sig döda vinkeln bakåt på vardera sidan av bilen. En varningsikon tänds i sidospegeln på den sida där fordonet närmar sig eller befinner sig i döda vinkeln.

Automatiskt helljus (AHB)

Du slipper krångla med helljuset. Automatic High-Beam växlar automatiskt mellan hel- och halvljus när det är lämpligt för att säkerställa ett tydligt synfält för föraren och samtidigt minska risken att blända mötande trafik vid mörkerkörning.

Varning om korsande bakomvarande trafik (Inclusive)

Rear Crossing Traffic Alert (RCTA) hjälper dig att undvika kollisioner när du backar ut från parkeringsplatser. En summer och blinkande ikoner på sidospegeln varnar när systemet känner av ett fordon som närmar sig döda vinkeln bakåt.

Antikollisionsvarningssystem (PCS)

Pre-Collision System bidrar till att förhindra kollisioner med fotgängare, cyklister och andra fordon genom att övervaka vägen framför bilen med hjälp av en radar och en kamera. Systemet omfattar kollisionsvarning samt kollisionsförebyggande bromshjälp och bromsfunktioner.

Kontakta oss för en provkörning!

Telefon 0243-20 45 50
E-post saljare@dalabilgalleri.se

Kontakta oss för en provkörning!

Telefon 0243-20 45 50
E-post saljare@dalabilgalleri.se

Suzuki-Swace-var-4-1×1
Swace är en kraftfull full- hybrid som växlar mellan elmotor, bensin- motor och en kombination av dem båda. Förutom att det innebär mindre utsläpp så får du en mer kraft- full acceleration för körglädje.
Publicerat 2022-02-04

Ny anläggning mellan Falun och Borlänge med Dalarnas bredaste utbud!

Äntligen! 18 februari slår vi upp portarna till vår helt nya bilanläggning mellan Falun och…

Läs mer