Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi
Suzuki
personbilar

Suzuki Swift

Swift är perfekt för dig som letar efter ett alternativ inom småbilsklassen! Förutom att den bjuder på sann körglädje så är den utrustad med både mildhybrid och avancerad säkerhetsteknik.

  • Förbrukning 0.47 liter/mil
  • Tillval fyrhjulsdrift 4X4 AllGrip Auto
  • Privatleasing fr 1.995 kr/mån*

* Privatleasing från 1.995 kr/mån gäller utvalda Swift i lager, t.o.m. 31/12 2021 eller så långt lagret räcker. Erbjudandet går ej att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden.

Designad för körglädje

Körglädje genomsyrar hela Swifts design. Med en djärv och kraftfull design får bilen ett piggt och spännande utseende. Och den D-formade ratten ger dessutom föraren just den rätta känslan.

Suzuki Swift

Lättmetallfälgar
16-tums lättmetallfälgar som ger ett sportigt uttryck. Väljer du utrustningsnivå Inclusive så får du med 16-tums polerade lättmetallfälgar.

Suzuki Swift

Kombinera färger
Förhöj din bils design genom att addera ett snyggt, svart tak! Går att kombinera med färgerna: Speedy Blue metallic och Burning Red.

Suzuki Swift

C-stolpen
Integrerat handtag för bakdörrarna i C-stolpen. En detalj som förhöjer den sportiga känslan som är Swifts signum.

Suzuki Swift

Bagageutrymme
Trots Swifts kompakta yttre så lyckas den ändå erbjuda gott om bagageutrymme på hela 265 liter.

Swift-var-8-2×3
Swift-var-12-3×2
Swift-var-4-3×2
Swift-profil

Ett väldesignat, piggt alternativ inom småbilsklassen

Till att börja med så finns Swift tillgänglig med fyrhjulsdrift, vilket ingen annan bil i samma storlek har. Det innebär att du får energin av en liten bil, med framkomligheten hos en större. Dessutom finns Swift i två versioner – Select och Inclusive. Båda har de Suzukis 12V-hybridteknik som ger extra kraft vid acceleration samt gaspådrag för mindre förbrukning och lägre utsläpp.

Med Swift ingår även många avancerade säkerhetssystem samt flera smarta funktioner som gör körningen både enklare och roligare. Blanda annat ett infotainmentsystem med 7-tums pekskärm och en färddator. Och just ja, en sista sak ingår alltid – körglädje.

Fullmatad med funktioner

Suzuki är känt för att ge mycket för pengarna – och Swift är inget undantag. Med Swift får du allt från klimatanläggning och färddator till infotainmentsystem, förberett för Android Auto, MirrorLink och Apple CarPlay.

Suzuki Swift

Infotainmentsystem (SLDA)
Med den inbyggda 7 tums-pekskärmen får du mer kontroll över din resa. Bland annat ingår FM/AM-radio, DAB-radio och ett navigationssystem (gäller Inclusive). Dessutom kan du enkelt och smidigt spegla din smartphone till skärmen.

Suzuki Swift

Automatisk klimatanläggning (Inclusive)
Den automatiska klimatanläggningen (ACC) är enkel att använda och garanterar dig en jämn och behaglig temperatur i kupén. Du väljer helt enkelt temperatur så sköter systemet resten.

Suzuki Swift

Spegla din smartphone
Anslut din smartphone till 7 tums-pekskärmen och få tillgång till dina appar, såsom musik, kartor och poddar. Du kan även ringa telefonsamtal eller skicka och ta emot meddelanden via röstkommando eller genom ett tryck på audiodisplayen. Kompatibel med Apple CarPlay, Android Auto och MirrorLink.Pekskärmen på bilden gäller Suzuki Swace.

Färddator
En 4,2 tums LCD-skärm i färg ger kontinuerligt föraren information om bilens beteende och funktioner. Skärmen visar bland annat AllGrip-körlägen, vridmoment, acceleration och bromskraft. Den visar även hybridbatteriets flöde, som dess batterinivå och laddningsstatus.

Välkomstbelysning
Vid mörker tänds strålkastarna och bakljusen när du låser upp bilen via fjärrkontrollen. Det adderar både stil och komfort.

Swift-var-3-3×2

Under huven på Swift

Tack vare Swifts lätta vikt i kombination med dess fyrhjulsdrift, får du en bil som är både pigg och alert samtidigt som den har hög framkomlighet. Något som ingen annan inom småbilar kan erbjuda. Swift bjuder på 1,2 Dualjet samt möjligheten att välja mellan CVT-låda eller manuell växellåda. Oavsett vilken version du väljer så har den en sak gemensamt – körglädje.

Mildhybrid
Suzukis mildhybridsystem använder en integrerad startmotor/generator som assisterar 83 hk-motorn vid acceleration samt laddar bilens batteri under färden. Systemet innebär både en förbättrad bränsleekonomi, mindre utsläpp och lägre fordonsskatt.

» Läs mer om Suzuki hybridsystem

AllGrip Auto 4×4 (tillval)
Med AllGrip Auto tar du dig fram oavsett oväntade förändringar av väglaget. En viskokoppling fördelar blixtsnabbt vridmomentet automatiskt till bakhjulen när framhjulen får sämre grepp, vilket ger maximalt väggrepp.

» Läs mer om Suzuki 4×4

5-stegad manuell låda / CVT-låda
Välj antingen en CVT-låda om du vill växla automatiskt, eller en manuell växellåda om du vill addera ännu en nivå till sportkänslan.

Säker körning

Trots all körglädje så tummar vi aldrig på säkerheten. Därför är Swift fullmatad med olika funktioner som farthållare, autobroms med fotgängaravkänning, krockkuddar och mycket mer. Allt för att resan ska vara så säker som möjligt, både för dig, dina passagerare, dina medtrafikanter och fotgängare.

System som ingår

Helljusassistent

Helljusassistent
Helljusassistenten växlar automatiskt mellan hel- och halvljus beroende på ljusförhållandena. Aktivt från 40 km/h.

Autobroms med fotgängaravkänning

Autobroms med fotgängaravkänning
Systemet känner av om det finns risk för en kollision med framförvarande fordon eller fotgängare. Vid risk så varnar systemet, hjälper till med bromsassistans vid hård inbromsning samt genomför automatisk inbromsning om en kollision anses vara oundviklig.

Filbytesvarnare

Filbytesvarnare
Kameran och lasersensorn avläser körfältsmarkeringar på respektive sida om bilen och känner av om bilen är på väg att lämna sitt körfält. Föraren varnas då med signal och vibration i ratten. Systemet varnar även när blinkers inte används vid körfältsbyte. Aktivt från 60 km/h.

Döda vinkel-varnare

Döda vinkel-varnare
Med två bakre radarsensorer känner bilen av om ett fordon närmar sig i den döda vinkeln på vänster eller höger sida. Om ett fordon upptäcks tänds en varningslampa vid varje yttre backspegel.

Trötthetsvarnare

Trötthetsvarnare
Bilen varnar vid avvikande beteendemönster, till exempel vid trötthet hos föraren. Varningen sker genom en blinkande lampa samt via en signal i infodisplayen. Aktivt från 60 km/h.

Adaptiv farthållare
Farthållaren är konstruerad för att hålla ett jämnt avstånd till framförvarande fordon. En radar mäter avståndet och anpassar hastigheten efter tre möjliga val. Om körfältet framför är tomt håller systemet den av föraren inställda hastigheten. Aktivt ned till 40 km/h.

Sex krockkuddar
Swift är utrustad med sex krockkuddar. En främre krockkudde för föraren, en för framsätespassageraren, två sidokrockkuddar fram samt två sidokrockgardiner för passagerarna fram och bak.

Varning för bakomvarande trafik
Två yttre, bakre sensorer assisterar föraren vid backning vid skymd sikt (exempelvis vid en parkeringsficka). Varningen sker via en signal på multifunktionsskärmen och genom en ljudsignal.

Kontakta oss för en provkörning!

Telefon 0243-20 45 50
E-post saljare@dalabilgalleri.se

Kontakta oss för en provkörning!

Telefon 0243-20 45 50
E-post saljare@dalabilgalleri.se

Swift-var-1-1×1
Tack vare Swifts lätta vikt i kombination med dess fyrhjulsdrift, får du en bil som är både pigg och alert samtidigt som den har hög framkomlighet.