Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi
Opel
Personbilar

Opel Grandland Plug-In Hybrid

Opels moderna plug-in hybrid kombinerar det bästa av framstående teknik med högsta komfort och driftsäkerhet som alltid har varit synonymt med Opel. Nya Opel Grandland X Plug-In Hybrid är en Opel för framtiden.

Nya Opel Grandland X har kraften hos en SUV och intelligensen av en plug-in hybrid. Ladda snabbt och enkelt, nyttja fyra körlägen och fyrhjulsdrift med totalt 300 hk*. Nya Opel Grandland X Plug-In Hybrid kompromissar inte och är en multibil för alla tillfällen.

* Bränsleförbrukning ** (l/100km) Opel Grandland X Hybrid4 kombinerar 1,6; CO2-utsläppen kombineras 36 g/km; Effektivitetsklass A+.

EFFEKTIVITET

Innovativ plug-in hybrid-teknik kombinerar en kraftfull bensinmotor med två högeffektiva elmotorer och gör nya Opel Grandland X Plug-In Hybrid till en särskilt effektiv och kraftfull SUV med fyrhjulsdrift. Ladda smidigt som en elbil och du är redo för en 100 % elektrisk resa med en räckvidd på upp till 59 km (WLTP). Det innebär att CO2-utsläppen är lika med noll om du inte använder bensinmotorn. Vid längre körning går motorn smidigt över till bensindrift så att du kan fortsätta att resa med effektivitet och mycket körglädje.

FLEXIBILA KÖRLÄGEN

Gillar du att köra effektivt, men älskar du också vägen? Med nya Opel Grandland X Plug-In Hybrids olika körlägen och innovativa teknik kommer du alltid att vara flexibel. Kombinera alla fördelar med en SUV med fördelarna med en elektrisk enhet. Växla enkelt och smidigt mellan alla fyra körlägen:

  • Fyrhjulsdrift
  • Sportläge
  • Hybridläge
  • Eldrift

LADDA BORTA ELLER HEMMA

Det är väldigt enkelt att ladda nya Opel Grandland X Plug-In Hybrid. Du kan smidigt ladda batteriet som en elbil på alla allmänna laddstationer (fulladdat på under 2 h) eller hemma i lugn och ro.

UTRUSTAD FÖR ETT LIV PÅ VÄGEN

Nya Opel Grandland X Plug-In Hybrid är en SUV som drar till sig uppmärksamhet på vägarna. Med spännande tillval som möjligheten att välja svart motorhuv och svart tak ökar dynamiken och designen tillsammans med tekniken. Speciella 19-tums lättmetallfälgar i två toner1 förstärker den atletiska designen.

Upptäck den unika läderratten med växlingspaddlar och en särskild växelspak som gör intrycket sportigt perfekt. Med 8-tums pekskärmen, navigationssystemet och den särskilda hybridmenyn är allting bara ett fingertryck bort.

Valfritt eller tillgängligt beroende på version.

ELEKTRISK RÖRLIGHET MED OPELS TJÄNSTER

Från enkel laddning till smidiga mobilitetstjänster. Nya Opel Grandland X Plug-In Hybrid möjliggör elektrisk rörlighet som skapar en avslappnad körning och mycket körglädje.

TVÅHJULSDRIFT

Det bästa valet för maximal effekt är Grandland X Plug-In Hybrid – valbar med både två-och fyrhjulsdrift. Tvåhjulsdriften kommer med en åttaväxlad automatlåda, 225 hk1.

Tips: Den räckvidd som visas i din Grandland X Plug-In Hybrid, även när den är fulladdad, är baserad på tidigare körbeteenden. När påverkande faktorer som hastighet, körstil och temperatur tas med i beräkningarna kommer räckvidden som visas att anpassas efter ditt nya körbeteende.

1 Bränsleförbrukning 1,3–1,5 l/100 km. CO2 utsläpp: 29–34 g/km. Utsläpps- och förbrukningsvärdena är angivna enligt WLTP-körcykeln och kan förändras. Värdena avser blandad körning och gäller för specificerad grundnivå och kan påverkas av bilens tillval och individuellt körbeteende. WLTP-mätningar utförs under mer realistiska körförhållanden och därför kan värdena vara högre än för tidigare testcyklar.

Räckvidden är angiven enligt WLTP-körcykeln och är uppskattade uppgifter som endast tillhandahålls i informationssyfte, enligt certifiering och som kan variera beroende på verkliga användningsförhållanden. Mer information får du hos din återförsäljare.

Kontakta oss för en provkörning!

Telefon 0243-20 45 50
E-post saljare@dalabilgalleri.se

Kontakta oss för en provkörning!

Telefon 0243-20 45 50
E-post saljare@dalabilgalleri.se

Pris

» Prislista Opel Grandland Plug-In Hybrid    
Innovativ plug-in hybrid-teknik kombinerar en kraftfull bensin- motor med två högeffektiva el- motorer och gör nya Opel Grand- land X Plug-In Hybrid till en särskilt effektiv och kraftfull SUV med fyrhjulsdrift.

Aktuellt

Opel
Publicerat 2023-01-20

Opel Mokka Ultimate – privatleasing från 3.299 kr/mån

En kombination av stilren design, läcker interiör och de senaste högteknologiska drivlinorna. Var beredd på…

Läs mer