Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi
Mitsubishi
Eclipse

Mitsubishi Eclipse Cross Plug-in Hybrid

Gör långresor utan att behöva tänka på laddning

Plug-in hybriden Mitsubishi Eclipse Cross PHEV har ett batteri som gör det möjligt att köra upp till 45 km på 100% el (WLTP) och i kombination med bensinmotorn på 2,4 liter levererar den en räckvidd på cirka 600 kilometer. Dessutom samlar Eclipse Cross PHEV in rörelseenergi via regenerativ bromsning och därmed laddas batteriet både vid bromsning och körning i nedförsbackar.

Mitsubishi Eclipse
Mitsubishi Eclipse

En känsla av full kontroll

Upplev den intelligenta fyrhjulsdriften, de två kraftiga elmotorerna samt den styva karossen som ger en fantastisk känsla av kontroll under körning. Nya Eclipse Cross PHEV har säkra och stabila köregenskaper tack vare en styv kaross, välavvägd fjädring, låg tyngdpunkt och elektrisk tvillingmotor för fyrhjulsdrift, tack vare systemet S-AWC.

Säkerhet är standard

Mitsubishi Eclipse Cross Plug-In Hybrid har en hög säkerhetsnivå från start med bland annat 7 krockkuddar, ett avancerat nödbromssystem, automatiskt helljus och mycket mer.

Grundligt testat hybridsystem

Den avancerade drivlinan, känd från Outlander Plug-In Hybrid, har elmotorer på både fram- och bakaxlarna, och en kraftfull bränsleeffektiv bensinmotor. Motorerna samverkar för att optimera bilens prestanda. Banbrytande teknik gör Eclipse Cross Plug-In Hybrid snabbreagerande och tystgående. Växlingen mellan elkörning och bensinmotorn sker automatiskt, så att du inte behöver tänka på hur mycket ström som finns kvar i batteriet.

Upplev vår plug-in hybrid

Vi har använt all vår expertis om plug in-hybrider och fyrhjulsdrift för att konstruera en ny typ av SUV, som ger dig en helt unik körupplevelse.

Form följer funktion

Eclipse Cross PHEV markerar starten på en ny framtidsfokuserad design hos Mitsubishi Motors. Vi kompromissar aldrig med kvaliteten när vi skapar den perfekta crossover-SUV:en.

Sportig design utvändigt, rymlig invändigt

Vi följer vårt koncept som vi kallar för Horizontal Axis Instrumentbrädans design säkerställer att allt är inom räckhåll, och att användning av funktionerna kräver minimalt med rörelser, så att du kan fokusera på vägen.

Säkerhet är standard

Hos Mitsubishi tillverkar vi bilar som skapar trygghet för dig och dem du tycker om. Därför levereras våra bilar med avancerad teknik, i form av radar, kameror och sensorer som registrerar rörelser och varnar dig för potentiella faror. Eclipse Cross Plug-In Hybrid levererar säkerhet på högsta nivå.

Kontakta oss för en provkörning!

Telefon 0243-20 45 50
E-post saljare@dalabilgalleri.se

Mitsubishi Eclipse

Växlingen mellan elkörning och bensinmotorn sker automatiskt, så att du inte behöver tänka på hur mycket ström som finns kvar i batteriet.

Publicerat 2023-01-20

Mitsubishi Space Star – privatleasing från 2.999 kr/mån

inklusive 1000 mil. En liten bil med massor av attityd och utrustning. Du når oss…

Läs mer