Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi
Opel
Personbilar

Opel Astra

Nya Opel Astra representerar djärv tysk design. Nu finns modellen även som plug-in hybrid med klassledande teknik och innovationer som tar Opel in i framtiden.

EXTERIÖR

DYNAMISK SJÄLVSÄKERHET

Gör dig beredd på att se och bli sedd i en bil som består av det främsta inom tysk design. Nya Opel Astra är utrustad med den nya imponerande fronten Opel Vizor som ger modellen ett utseende likt sina syskonmodeller. Markant, distinkt och med kraftfull attityd. Upplev en bil som du verkligen vill köra. Upplev nya Opel Astra.

KÖRUPPLEVELSE

KOMPAKT BIL MED STORT INTRYCK

Detta är inte bara nya Opel Astra. Det är ett nytt sätt att köra bil på. Upplev Opels avancerade plug-in hybrid-teknik som kombinerar en bränslesnål bensinmotor med en elmtor. Tillsammans ger de optimal balans mellan effekt och prestanda. Upptäck radarbaserad säkerhet och avancerade förarassistanssystem med semiautonom körteknik – nya Opel Astra ger dig en helt ny körupplevelse.

INTERIÖR

NÄSTA GENERATIONS INTERIÖR

Upplev en ny värld av nästa generations design. Inuti nya Opel Astra möts du direkt av den digitala instrumentpanelen Pure Panel som med smart och attraktiv design förser dig med förarinformation på ett helt nytt sätt. Slappna av i ergonomiska Active framsäten1 med lyxig Alcantara- eller Nappaläder med ventilation och massagefunktion. Omge dig med utrymme, teknik och härlig komfort tack vare toppmoderna anslutningsmöjligheter.

1 Certified by the Campaign for Healthier Backs (AGR). Certifikatet är en kvalitetsstämpel och utfärdas av en oberoende testkommitté bestående av experter från olika medicinska grenar.

INGENJÖRSKONST & INNOVATION

TYSK INGENJÖRSKONST NÄR DEN ÄR SOM BÄST

Bakom nya Opel Astras progressiva design står tysk ingenjörskonst av högsta kvalitet. Upplev banbrytande kontroll- och säkerhetssystem med de senaste Intellilux LED-pixelstrålkastarna. Underlätta parkering med Intelli-Vision 360° kamera och få en intuitiv körupplevelse genom den avancerade head-up displayen.

Kontakta oss för en provkörning!

Telefon 0243-20 45 50
E-post saljare@dalabilgalleri.se

Inuti nya Opel Astra möts du direkt av den digitala intrument- panelen Pure Panel som med smart och attraktiv design förser dig med förarinformation på ett helt nytt sätt.
Publicerat 2023-01-20

Opel Mokka Ultimate – privatleasing från 3.299 kr/mån

En kombination av stilren design, läcker interiör och de senaste högteknologiska drivlinorna. Var beredd på…

Läs mer