Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi
Citroën
Personbilar

Citroën C3

Citroën C3 har en inspirerande och unik design som skiljer sig från mängden. Med sina totalt 97 olika anpassningsmöjligheter av exteriören kan du matcha din bil med din personliga stil. Den har utrustats med Advanced Comfort-säten och en förstklassig fjädring som ger den topplaceringen i sin kategori. Den är modern, uppkopplad och har 12 förarassistanssystem som förenklar körningen. 

Design

Citroën C3:s stil har utvecklats mot det kraftfullare hållet, vilket ger bilen en naturlig styrka och mer närvaro på vägen. De starka formerna har även förstärkts med nya grafiska element.

Ett självsäkert utseende

Citroën C3 markerar början på en ny stil för Citroëns modellprogram. Mer självsäkert och dynamiskt än någonsin, där designen i fronten hämtat inspiration från konceptbilen CXPERIENCE.

Gör din C3 personlig med upp till 97 kombinationsmöjligheter

7 karossfärger

Två helt nya färger – Röd Elixir och Blå Emerald som kompletterar de redan existerande färgerna Svart Perla Nera, Grå Artense, Grå Platinum, Soft Sand och Vit Banquise.

4 färgpaket

Färgpaketet består av en lackade detaljer runt dimljus och Airbump®. Citroën C3 finns nu även med ett helt nytt färgpaket – Blå Emerald. Sedan tidigare finns även färgpaketen Svart Onyx, Vit Opale och Röd Aden.

4 takfärger

Citroën C3 går även att få med en ny trendig takfärg Blå Emerald utöver de tidigare takfärgerna Svart Onyx, Vit Opale och Röd Aden. Takfärgerna förbättrar bilens utseende ytterliggare och matchande färg förekommer även på sidospeglarna och dekalen på C-stolpen.

3 takdekaler

Röd, Blå Emerald eller Techwood. Komplettera utseendet ytterligare på Citroën C3 med en av tre tillgängliga takdekaler.

3 interiörer

Utöver standardinteriören med sitt eleganta utseende finns även två nya interiörer till Citroën C3. Interiörerna påverkar sätesklädsel och instrumentbräda:

  • Blå Emerald använder kontrasten mellan mörka färger och kompletterande färginslag för ett dynamiskt utseende.
  • Techwood är inspirerat av den skandinaviska miljön med exklusiva material och en elegant touch.

Citroen Advanced Comfort ®

För högsta möjliga komfort designades Citroën C3 i enlighet med Citroëns Advanced Comfort®-program. Citroën C3 har med sin fantastiska kupé, med plats för 5 personer, höjt standarden för bekvämlighet under bilfärd.

Citroen Advanced Comfort-säten

Citroën C3 är utrustad med speciella Advanced Comfort-säten som till 100 % är en Citroën-innovation. Tack vare en specifik vaddering och struktur samt ett exeptionellt svankstöd ger dessa säten både ökad sittkomfort och stöd.

Ett bagageutrymme på 300 liter plus ett flertal förvaringsutrymmen

Citroën C3 är den perfekta bilen för användning varje dag. Ett smart förvaringsutrymme i mittkonsolen, ett stort handsfack (6,25 l) och generösa förvaringsytor i framdörrarna frigör utrymme framtill i bilen. Citroën C3 har även ett generöst bagageutrymme på hela 300 l.

Teknik

Inspirerat av sina kunder och deras livsstil, gör Citroën C3 livet enklare varje dag tack vare ledande komfort och utbud av säkerhetsutrustningen.

Förarassistanssystem – en bekymmerslös körupplevelse

COFFEE BREAK ALERT

Det här systemet varnar föraren när det är dags att ta en paus, efter två timmars körning utan uppehåll i mer än 65 km/h.

AUTOMATISKT HEL- OCH HALVLJUS

Den här funktionen slår på helljuset eller halvljuset, beroende på trafiken, när två bilar detekteras.

TRAFIKSKYLTS-AVLÄSNING

Systemet identifierar hastighetsskyltar och förmedlar informationen till föraren. Den identifierade hastigheten kan ställas in för farthållaren/fartbegränsaren. Systemet fungerar över hela hastighetsintervallet. Funktionen identifierar även skyltar som avslutar en viss väghastighet.

DÖDAVINKEL-VARNARE

Det här systemet indikerar, via ett piktogram i sidospeglarna, att ett fordon befinner sig i den döda vinkeln. Funktionen fungerar enligt samma princip som parkeringssensorerna bak och är en stor säkerhetsfördel på t.ex. motorvägen.

NYCKELFRITT LÅS- & STARTSYSTEM

Med det här systemet kan du låsa och låsa upp samt starta din bil med nycklarna kvar i fickan. Bilen känner igen dig så fort du närmar dig.

AKTIV SÄKERHETSBROMS

Säkerhetsbromssystemet begränsar risken för kollision. Det fungerar från en hastighet på 5 km/h för fasta eller rörliga objekt samt gångtrafikanter. Om systemet upptäcker en kollisionsrisk sänds en tydlig varning till föraren och om föraren inte reagerar bromsar systemet fordonet automatiskt.

STARTHJÄLP I UPPFÖRSBACKE

Den här assistenten hjälper fordonet att starta i en sluttning. Systemet förhindrar att bilen börjar rulla i en sluttning när bromspedalen frigörs och fungerar i slutningar med över 3 % lutning genom att stabilisera bilen i 2 sekunder.

UPPMÄRKSAMHETS-VARNING

Det här systemet bedömer förarens uppmärksamhet genom att identifiera avvikelser i färdlinjen i förhållande till vägmarkeringarna. Funktionen är särskilt väl lämpad för vägar där hastigheten är över 65 km/h.

KÖRFÄLTSVARNARE

Det här systemet används för att tackla trötthet och korta ögonblick av ouppmärksamhet vid färd i över 60 km/h. Om bilen korsar en vit linje utan att körriktningsvisaren har använts, skickar systemets ut en ljudsignal och en viseull varning som gör föraren uppmärksam på situationen.

FARTHÅLLARE MED HASTIGHETS-INSTÄLLNING

Systemet läser av den rekommenderade hastigheten på trafikskyltar och visar denna information för föraren. Information kan även ställas in i farthållaren och fartbegränsaren för att ge föraren en bekymmersfri färd.

Mer komfort med parkeringshjälp

Uppkopplade tjänster

Med Citroën C3 lanseras nya uppkopplade tjänster som är både enklare och tydligare:

  • Connected Assist (säkerhet och assistans)
  • Connected Nav (navigering)
  • Connected Play (infotainment)

Dessa tjänster med koppling till Citroëns Advanced Comfort®-program har som mål att göra det enklare och mer intuitivt att få åtkomst till uppkopplade tjänster genom att erbjuda optimal säkerhet, enklare navigering och en bättre uppkoppling.

Kontakta oss för en provkörning!

Telefon 0243-20 45 50
E-post saljare@dalabilgalleri.se

Citroen C3

...modern, uppkopplad och har 12 förar- assistans- system

Pris

» Se komplett prislista för Citroen C3