Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi
Opel
Transportbilar

Opel Combo

Med ett stort, mångsidigt lastutrymme och ett utbud av effektiva motorer är Opel Combo den perfekta affärspartnern.

FAKTA TALAR FÖR NYA COMBO

Med oöverträffad mångsidighet, innovation, avancerade säkerhetssystem och bränsleeffektiva motorer, är nya Opel Combo den affärspartner du har väntat på.

Bland höjdpunkterna märks:

  • Maximal lastvolym på 4,4 m3 (1)
  • Maximal lastlängd på 3 440 mm (2)
  • Maximal nyttolast på upp till 800 kg för tunga transporter 3,4
  • Plats för upp till två europallar i lastutrymmet
  • Multimedia Navi Pro-navigeringssystem med 8-tums pekskärm 4
  • Smarta säkerhetssystem inklusive automatisk nödbromsning
  • Flera hjälpsystem för föraren inklusive automatisk farthållare
  • Upp till 15 förvaringsutrymmen i kupén
  • Uppvärmd ratt och stolar 4
  • Även tillgänglig som Combo L2 med lång hjulbas

1 Lastvolym på upp till 3,8 m3 för Combo, eller 4,4 m3 för Combo L2 med lång hjulbas.
Lastlängd på upp till 3 090 mm i Combo eller 3 440 mm i Combo L2.
3 Maximal nyttolast på 800 kg för Combo och 750 kg för Combo L2.
4 Tillval eller standard beroende på utrustningsnivå.
5 Tillval eller standard beroende på utrustningsnivå.

4X4 OMBYGGNATION

Välj 4×4-ombyggnationen1 för rörlighet av hög kapacitet på utmanande vägytor eller till och med terräng.

Ytterligare 4×2-ombyggnationer är även tillgängliga från Dangel.

1 Aktivera systemet för att växla nya Opel Combo till fyrhjulsdriftsläge; avaktivera om du vill återgå till tvåhjulsdrift.

LAST

SMART FÖRVARING

Med en imponerande maximal lastlängd på 3 440 mm 2 är nya Combo kompakt utanpå men mycket rymligt inuti.

1 Måtten kan variera beroende på konfigurationen.
2 Maximal lastlängd på 3 090 mm i standardversionen av nya Combo, 3 440 mm i Combo L2 med lång hjulbas när lastavgränsarluckan är öppen och passagerarsätena nedfällda.

PLATS FÖR ALL DIN LAST

Med ett maximalt lastutrymme på upp till 3,8 m3(1) har nya Combo tillräckligt mycket utrymme för att uppfylla alla dina lastbehov, så att du kan flytta även stora föremål bekvämt.

1 Lastutrymme på upp till 3,8 m3 i standardversionen av Combo, 4,4 m3 i Combo L2 med lång hjulbas med passagerarbänk och lastavgränsarlucka.

TUNGA LASTER VÄLKOMNA

En hög nyttolast på 800 kg1,2 betyder att ingen last är för tung för nya Opel Combo, vilket gör den till en perfekt affärspartner.

Tillval.
2 Maximal nyttolast på 800 kg för Combo och 750 kg för Combo L2.

LÅNG LAST? INGA PROBLEM

En löstagbar lucka1 i lastavgränsaren bakom passagerarframsätet gör att du enkelt kan stuva in extralånga föremål på vägen.

1 Tillval.

VARDAGSFÖRVARING

Med upp till 15 praktiska förvaringsfack har Combo plats för all din utrustning.

Mångsidighet

PLATS FÖR TRE I FRAMSÄTET

Sitt tre i framsätet med passagerarsoffan. Fäll upp den eller fäll ned den helt för längre lastutrymme – eller förvandla den till ett bord och gör Combo till ett mobilt kontor.

INGET UTRYMME TILL SPILLO

När du kör ensam med bara lasten som sällskap, kan du enkelt fälla ned passagerarframsätet i golvet för att skapa ett ännu mer mångsidigt lastutrymme.

SÄKRA DIN LAST

Med lastavgränsarna1 kan du hålla dig själv, din passagerare och din last säkra och förhindra att föremål sticker in i kupén – välj en solid vägg eller med en glasruta och galler.

1 Tillval.

UTMÄRKT PÅ TRÅNGA PLATSER

Enkla eller dubbla skjutdörrar1 gör det lätt att komma åt bakdelen av nya Combo och tar bort risken för skrapmärken på trånga parkeringsplatser.

1 Dubbla skjutdörrar som tillval.

VÄLJ BAKDÖRR

Konfigurera bakdelen av din nya Combo med baklucka1 eller asymmetriska bakdörrar med ett fönster för bättre sikt, var och en utformad för att passa dina personliga behov perfekt.

1 Tillval.

COMBO I TVÅ STORLEKAR.

Nya Combo finns i två längder – 4,4 m för den vanliga versionen eller 4,75 m för Combo L2 med extra lastutrymme.

DESIGN

ROBUST MEN SMIDIG

Nya Combo har den riktiga Opel-designen och är en perfekt representant för ditt företag.

KONSTRUERAD MED DIG I ÅTANKE

Med upphöjd körställning, otaliga förvaringsalternativ, intuitiva reglage och stor mångsidighet har nya Combos smarta kupé något för alla.

SMART BELYSNING

LED-halvljus för körning dagtid1 är effektiva och hjälper till att skydda dig – och andra förare – på vägen i dagsljus.

1 Tillval.

EFFEKTIVITET

KRAFT OCH EFFEKTIVITET

Konfigurera nya Combo med en mängd kraftfulla och effektiva bensin- och dieselmotorer för utmärkt kördynamik.

SMIDIG VÄXLING

Kombinera din nya Opel Combo med en smidig fem- eller sexväxlad manuell växellåda eller en sofistikerad åttaväxlad automatlåda1 – du väljer själv.

1 Åttaväxlad automatlåda i kombination med bensinmotor tillgänglig under andra kvartalet 2019.

INNOVATIONER

SE BAKÅT UTAN ATT VÄNDA DIG OM

Backkameran visar bilens omgivningar på 8-tums pekskärmen. De virtuella hjälplinjerna gör det säkert och enkelt att backa.

INGA KALLA HÄNDER

Med uppvärmda säten1 och en uppvärmd ratt i läder1 för värme när kylan kommer, förblir nya Combo bekväm oavsett årstid.

1 Tillval.

HÅLL ÖGONEN PÅ VÄGEN

Med vindrutedisplayen1, visas viktig information som hastighet, navigering och trötthetsvarnare på en glasskärm bakom ratten så att du kan hålla ögonen på vägen.

1 Tillval.

SÄKERHET

SMARTA SÄKERHETSSYSTEM

Automatisk nödbromsning1 med fotgängarskydd varnar dig om kollisioner håller på att inträffa med fotgängare eller andra fordon2. Om du inte gör något bromsar bilen automatiskt.

1Tillval eller standard beroende på utrustningsnivå.
2Fungerar automatiskt i hastigheter över 5 km/h och under 85 km/h. Från 0 till 30 km/h är retardationsvärdet för att minska kollisionskraften 0,9 g. Från 30 till 85 km/h sänker systemet hastigheten med upp till 22 km/h. Över det här tröskelvärdet behöver föraren bromsa själv för att sänka hastigheten ännu mer. Hastighetsområdet för automatisk nödbromsning med fotgängarskydd beror på det detekterade föremålet (föremål i rörelse: 5–85 km/h; stillastående föremål 5–80 km/h; fotgängare: 5–60 km/h). Opels hjälpsystem för föraren är avsedda att bistå föraren inom systemens begränsningar. Föraren är dock fortfarande ansvarig för körningen.

ALLTID PÅ RÄTT SPÅR

Varning vid körfältsavfart1 varnar föraren när bilen lämnar en fil och korrigerar kursen om nya Opel Combo oväntat börjar byta fil, så att du håller dig på rätt kurs.

1 Tillval eller standard beroende på utrustningsnivå.

SMART MED HASTIGHET

Funktionen för igenkänning av trafikskyltar läser vägskyltar för att känna igen ändrade hastighetsgränser och föreslår att föraren kör snabbare eller långsammare.

1 Tillval eller standard beroende på utrustningsnivå.

HÅLL ETT SÄKERT AVSTÅND

Den automatiska farthållaren1 bibehåller den önskade hastigheten från 30–160 km/h och bromsar eller gasar för att hålla ett fast avstånd till fordonet framför, och ger en säker och avkopplande körning.

1 Tillval eller standard beroende på utrustningsnivå.

STARK SÄKERHET

Fyra krockkuddar inklusive förar-, passagerar- och sidokuddar ger höga säkerhetsnivåer för dig och dina passagerare under resan.

HÅLL DIG VAKEN VID RATTEN

Trötthetsvarnaren1 analyserar körmönster för att upptäcka tecken på att föraren håller på att bli trött. En rad varningar råder föraren att vidta åtgärder.

1 Efter 2 timmars körning i hastigheter över 65 km/h får föraren ett varningsljud. Samtidigt beräknar systemet en distraktionsnivå utifrån körmönster, t.ex. förarens förmåga att stanna i en fil. Om systemet upptäcker farliga körbeteenden, kommer en serie allt högre ljudvarningar som informerar föraren och varnar om att en åtgärd måste vidtas. Distraktionsnivån sjunker efter tio minuters säker körning. Beräkningen stoppas när fordonets hastighet sjunker under 65 km/h.

SIDOSKYDD

Systemet för sidoskydd1 använder 12 sensorer för att varna för hinder som kanske inte är synliga under långsam kurvtagning via visuella och akustiska varningar på infotainmentskärmen.

1 Tillval.

ANSLUTNINGSMÖJLIGHET

KLASSLEDANDE ANSLUTNINGSMÖJLIGHETER

Det avancerade Multimedia Navi Pro1-systemet är fullt kompatibelt med Apple CarPlay™2och Android Auto™2, så att du kan ansluta två smartphones samtidigt med 8-tumspekskärmen3.

Apple CarPlay™ och Android Auto™ gör att förarna praktiskt kan komma åt användbara appar och smartphonefunktioner när de kör:
– använd telefonen för satellitnavigering via Maps.
– strömma dina favoritspellistor med Spotify.
– skicka och ta emot meddelanden via WhatsApp2 och Skype2.

Dessa funktioner är enkelt åtkomliga via röststyrning så att du kan hålla händerna på ratten och ögonen på vägen.

1 Tillval.
2 Kompatibilitet och viss funktionalitet kan variera beroende på enhetens typ och operativsystemets version. Apple CarPlay™ är ett varumärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder. Android är ett varumärke som tillhör Google Inc.
3 Tillval eller standard beroende på utrustningsnivå.

NAVIGERING MED PEKSKÄRM

Multimedia Navi Pro1 med avancerad röststyrning och heltäckande navigering gör att du hittar fram dit du ska utan stress. Välj bara din destination och låt satellitnavigeringen göra en karta över vägen.

1 Tillval.

INGA KABLAR MER

Combo har ett system för trådlös laddning1 som gör att du kan ladda telefonen när som helst under resan – utan att du behöver några kablar.

1 Tillval.

TILLBEHÖR, SKRÄDDARSYDDA FÖR DIG

Med Opels originaltillbehör kan du skapa ett eget uttryck och få ut så mycket som möjligt av bilen. De är alla framtagna och testade för din Opel.

Olika versioner

Nya Opel Combo är välutrustad, mångsidig och har konstruerats för alla dina verksamhetsbehov. Upptäck det fulla utbudet av versioner: oavsett om du behöver en längre hjulbas, plats för tre eller fem personer eller extra lastutrymme, gör Combo det enkelt. Vi hjälper dig gärna att hitta den version som passar dig bäst!

Kontakta oss för en provkörning!

Telefon 0243-20 45 50
E-post saljare@dalabilgalleri.se

Aktuellt

Publicerat 2024-03-01

Klimatpremien tillbaka! Vi har transportbilar för snabb leverans

Ta del av statens nya klimatpremie när du köper en Peugeot e-Partner, Peugeot e-Expert, Opel…

Läs mer
Publicerat 2024-03-01

Ny klimatpremie för eldrivna lätta lastbilar

Den 13:e februari infördes den nya klimatpremien som är inriktad på företag som köper eldrivna…

Läs mer