Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi
Opel
Transportbilar

Opel Combo-e

Nya Opel Combo-e kombinerar Opels erfarenhet av transportbilar med nytänkande ingenjörskonst. Som transportbil erbjuder nya Opel Combo-e effektiv och kompromisslös elektrisk mobilitet med en rymlig lastvolym på upp till 4,4 m³.

ALLT DU BEHÖVER FÖR ATT FÅ JOBBET GJORT

BUSINESS OCH KOMFORT

Ta ditt företag till en ny nivå med en elektrisk transportbil som har upp till 275 km räckvidd, och en ny generations batteri som snabbladdar upp till 80 % kapacitet på drygt 30 minuter. En tyst och smidig motor, omedelbart vridmoment och en topphastighet på 130 km/tim gör Combo-e lika bekväm och skön att köra i staden som på motorvägen.

Energiförbrukning Combo-e 18–20,5 kWh/100 km, CO2-utsläpp 0 g/km.

EN KOMBINATION AV RYMLIGHET OCH NY TEKNIK

Combo-e har byggs från grunden för att underlätta den vardagliga verksamheten för företag. Vare sig du sitter vid ratten, använder bilens smarta funktioner eller det segmentledande lastutrymmet får du allt med Combo-e. Upptäck en modern och mångsidig transportbil med smart uppkoppling och innovativ teknik som gör det möjligt att sköta ditt företag var du än är.

KLASSLEDANDE FUNKTIONER

BATTERI

Combo-e står för en ny generation teknik, som ger ditt företag möjlighet att köra ännu längre och mer effektivt. En rad energiåtervinnande innovationer, som regenerativ bromsning, innebär maximal effektivitet och minimala driftskostnader. Alla Opels elbilar har batteri med garantitid på 8 år eller 160 000 km för 70 % av laddkapaciteten.

Läs mer om elektrisk räckvidd

LJUDLÖS KOMFORT

Combo-e är inte bara framtagen för att underlätta för dig och ditt företag, utan även för att göra varje resa enkel och smidig. Den tysta elmotorn innebär att Combo-e inte bara är utsläppsfri utan även fri från onödiga ljud. Förarhyttens ljudisolering garanterar en avslappnad och bekväm körupplevelse.

KÖRLÄGEN

Opel vet att nyckeln till ett företags framgång är att ha rätt verktyg för jobbet. Därför ger körlägesväljaren i Combo-e dig full kontroll över bilens köregenskaper, räckvidd och driftskostnader. Välj POWER för maximal prestanda och komfort med tung last, NORMAL för körning balanserad mellan prestanda och effektivitet, och ECO för maximal räckvidd och energieffektivitet.

100 % elektriska Combo-e laddas vid en laddstolpe.

LADDA UPP TILL 80 % PÅ 30 MINUTER

Combo-e har ett 50 kWh batteri som kan laddas upp till 80 % på 30 minuter med en offentlig snabbladdare. Laddtider beror på typen och kapaciteten hos laddstationen, utomhustemperatur och batteriets temperatur, samt typ av laddkabel. Kontakta din Opelåterförsäljare för mer information.

ÖVERVAKNING AV FORDONSDATA

Avancerade sensorer och övervakning av fordonsdata i nya Combo-e ger dig en detaljerad överblick av körförhållanden, räckvidd och energi.

LÅGA DRIFTSKOSTNADER

Combo-e betyder frihet från skiftande bränslepriser och heltäckande fordonsbeskattning. Med nya Opel Combo-e får du ett konkurrenskraftigt transportbilsägande och miljöbonus.

UPP TILL 275 km1 RÄCKVIDD.

Den avancerade elektriska drivlinan i Combo-e innebär att även om den delar samma pålitliga och robusta plattform som versionerna med diesel- och bensinmotorer, och samma rymliga lastvolym på 4,4m3, är den fortfarande utsläppsfri, har lång räckvidd och erbjuder tyst körning. Combo-e är klarar även av de längre sträckorna, med en maximal elektrisk räckvidd på upp till 275 km1.

1 Energiförbrukning Combo-e 18–20,5 kWh/100 km, CO2-utsläpp 0 g/km. Elektrisk räckvidd 230 km till 330 km, beroende på batteristorlek.

UPPTÄCK DE VIKTIGASTE EGENSKAPERNA

MÅTT

Med en imponerande lastlängd på 3 440 mm1, erbjuder Combo-e stor rymlighet och kastkapacitet.

1 Måtten kan variera beroende på konfigurationen. Maximal lastlängd på 3 090 mm i standardversionen av Combo-e, 3 440 mm i Combo med lång hjulbas när lastavgränsarluckan är öppen och passagerarsätena nedfällda.

LASTUTRYMME

Med ett lastutrymme på upp till 4,4m3(1) har Combo-e tillräckligt mycket utrymme för att uppfylla alla dina lastbehov, så att du smidigt kan flytta även större föremål.

1 Lastutrymme på upp till 3,8 m3 i standardversionen av Combo-e, 4,4 m3 i Combo-e med lång hjulbas med passagerarbänk och lastavgränsarlucka.

NYTTOLAST

En nyttolast på 800 kg innebär att ingen last är för tung för Combo-e.

Överlastningsindikatorn1 väger lasten baktill och varnar föraren om nyttolasten har överskridits.

1 Tillval endast tillgängligt på utvalda marknader.

LASTFLIK

En löstagbar lucka1 i lastavgränsaren bakom passagerarframsätet gör att du enkelt kan transportera extra långa föremål.

1 Tillval.

FÖRVARING I INTERIÖREN

Combo-e har massa smarta förvaringslösningar, med plats för all din utrustning.

MÅNGSIDIGHET

PASSAGERARBÄNK

Den smidiga och flexibla passagerarbänken erbjuder sittplatser för tre personer1. Fäll ned den helt för längre lastutrymme – eller förvandla den till ett bord och gör Combo-e till ett mobilt kontor.

1 Tillval.

NEDFÄLLBAR PASSAGERARSTOL

När du kör ensam med bara lasten som sällskap, kan du enkelt fälla ned passagerarframsätet i golvet för att skapa ett ännu mer mångsidigt lastutrymme.

SKILJEVÄGG

Lastavgränsarna1 håller dig, dina passagerare och din last säker, och förhindrar att föremål sticker in i förarhytten – välj en solid vägg eller glasruta och galler.

1 Tillval.

DÖRRAR

Enkla eller dubbla skjutdörrar1 gör det lätt att komma åt lastutrymmet i Combo-e och eliminerar risk för repor på trånga parkeringsplatser.

1 Tillval.

VERSIONER

Combo-e finns i två längder – 4.4 m för den vanliga versionen, eller 4.75 m för Combo-e med lång hjulbas och extra lastutrymme.

DESIGN

EXTERIÖR

En sann Opel med hållbar, funktionell design och tysk kvalitet. Combo-e är en perfekt representant för ditt företag.

INTERIÖR

Med upphöjd körställning, otaliga förvaringsalternativ, smidiga reglage och stor mångsidighet, är förarhytten i Combo-e perfekt för multitasking utan att kompromissa med bekvämligheten.

LED-HALVLJUS FÖR KÖRNING DAGTID

LED varselljus1 är effektiva och hjälper till att skydda dig – och andra förare – på vägen i dagsljus.

1 Tillval.

SÄKERHET OCH INNOVATION

AUTOMATISK NÖDBROMSNING

Automatisk nödbromsning1 med fotgängarskydd varnar dig om kollisioner håller på att inträffa med fotgängare eller andra fordon2. Om du inte gör något i samband med en kollisionsrisk bromsar bilen automatiskt.

1 Tillval.

Fungerar automatiskt över 5 km/h under 85 km/h. Från 0 till 30 km/h är retardationsmåttet för att minska kollisionens slaghastighet 0,9 g. Från 30 till 85 km/h minskar systemet hastigheten med högst 22 km/h. Över denna gräns måste föraren bromsa själv för att minska hastigheten ytterligare. Hastighetsområdet för automatisk nödbromsning med fotgängarskydd beror på det detekterade hindret (föremål i rörelse: 5–85 km/h; stillastående föremål 5–80 km/h; fotgängare: 5–60 km/h). Opels förarassistanssystem är avsedda att hjälpa föraren inom de begränsningar som är inbyggda i systemen. Föraren är fortfarande ansvarig för körningen.

VARNING VID KÖRFÄLTSAVFART

Filhållningsassistenten1 varnar föraren med en avåkningsvarning och korrigerar försiktigt kursen om din Combo-e håller på att lämna fil.

1 Tillval.

IGENKÄNNING AV HASTIGHETSSKYLTAR

Igenkänning av hastighetsskyltar1 läser av vägskyltar, upptäcker förändrade hastighetsgränser och varnar föraren efterhand.

Tillval.

SÄKERHET OCH KROCKKUDDAR

Förar-, passagerar- och sidokrockkudde är standard på alla versioner.

DÖDAVINKELVARNARE

Dödavinkelvarnaren1 upptäcker och varnar föraren om fordon i intilliggande körfält snabbt närmar sig i döda vinkeln, vilket ger större trygghet vid filbyte och gör resan smidigare.

1 Tillval.

HASTIGHETSREGLERING I NEDFÖRSBACKE

Hastighetsreglering i nedförsbacke1 är en av funktionerna i systemet IntelliGrip som hjälper dig att hantera även de brantaste av backar på ett kontrollerat och behärskat sätt, genom att automatiskt styra hastighet och inbromsning.

1 Tillval.

SIDOSKYDD

Systemet Flank Guard1 (Sidoskydd) använder 12 sensorer för att varna för hinder, som kan vara svåra att se i samband med kurvtagning. Systemet uppmärksammar föraren med ljudvarningar samt varningar via infotainmentskärmen.

1 Tillval.

SURROUND REAR VISION

Surround Rear Vision1 använder två kameror för att visa bilens omgivningar på 5-tumskärmen, vilket ger föraren sikt runt hela bilen – vilket gör det smidigare att parkera.

1 Tillval.

BACKKAMERA

Backkameran visar med linjer på 8″-tumspekskärmen för att göra det enklare att backa.

VINDRUTEDISPLAY

Head-up-display1, visar information om hastighet, navigation och trötthetsvarningar, på en glasskärm bakom ratten, så att du kan hålla ögonen på vägen.

1 Tillval.

SLÄPSTABILISERING

Släpstabilisering är ett smart system som övervakar stabiliteten i en släpvagn och automatiskt korrigerar bilens hastighet med hjälp av vridmoment och fyrhjulsinbromsning för att dämpa överdrivna och potentiellt farliga vibrationer.

UPPKOPPLING

NAVIGATION

Multimedia Navi Pro med avancerad röststyrning och heltäckande navigation tar dig dit du vill, utan stress. Välj bara din destination och låt satellitnavigeringen göra en karta över vägen.

TRÅDLÖS LADDNING

Combo-e har trådlösa laddningssystem1 som gör att du kan ladda din telefon när som helst – utan att du behöver laddkabel.

1 Tillval.

OPEL CONNECT-TJÄNSTER1

Ett smart utbud av tjänster, som ger en helt ny nivå av säkerhet och support, håller dig uppkopplad på vägen.

• Trygghet: Nödanrop, assistanssamtal samt fordonsstatus och information.
• Bekvämlighet: Fjärrfunktioner för dörrlåsning, signalhorn och belysning.
• Smart körning: Njut av avslappnad körning tack vare Live Navigation samt reseplanering och körinformation i realtid.


1 Tillgängligheten för OpelConnect Services varierar mellan olika länder och bilar. Tjänsterna kan kräva prenumeration/avgift och beror på mobiltäckning och tillgänglighet.

INTELLIGRIP

Det smarta IntelliGrip1 systemet anpassar sig till förhållanden med dåligt grepp, som exempelvis körning i lera, sand eller snö, och finns med fem olika körlägen.

1 Tillval.

Funktionsbeskrivningar och illustrationer kan hänvisa till eller visa extrautrustning som inte ingår i standardutförandet. Informationen var korrekt vid tidpunkten för publicering. Vi förbehåller oss rätten att förändra design och utrustning. Färgerna som visas är ungefärliga. Extrautrustning som visas på bilderna finns att köpa som tillval. Kontakta din Opelåterförsäljare för information om vilken utrustning som ingår.

* De angivna värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp överensstämmer med typgodkännande enligt WLTP (kommissionens rekommendation (EU) 2017/948). Från och med 1 september 2018 ska alla nya bilar typgodkännas med det nya provningsförfarandet WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicles Test Procedure), som är ett nytt och mer realistiskt provningsförfarande som mäter bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. WLTP ersätter fullt ut det tidigare provningsförfarandet NEDC – den nya europeiska körcykeln (New European Drive Cycle). Eftersom provningsförhållandena är mer realistiska är värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp i många fall högre när de uppmäts enligt WLTP än enligt NEDC. Värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp kan variera beroende på de faktiska användningsförhållandena (specifik utrustning, extrautrustning, typ av däck m.m.). Mer information får du hos din återförsäljare. Klicka här för mer information om WLTP.

*** De angivna värdena för räckvidd och elektrisk förbrukning överensstämmer med typgodkännande enligt WLTP (kommissionens rekommendation (EU) 2017/948). Detta kan variera beroende på de faktiska användningsförhållandena (hastighet, temperatur, körstil, utomhustemperatur m.m.). Laddningstiden kan variera beroende på laddstationens typ och effekt. Kontakta din återförsäljare för mer information.Klicka här för mer information om WLTP.

Kontakta oss för en provkörning!

Telefon 0243-20 45 50
E-post saljare@dalabilgalleri.se