Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi
Suzuki
Personbilar

Suzuki S-Cross

S-CROSS brukar beskrivas som ”det bästa av två världar” eftersom den kombinerar rymligheten hos en kombi med SUV:ens fyrhjulsdrift och höga markfrigång. Nu finns S-CROSS även som självladdande fullhybrid, vilket gör att du kan köra delvis på el – helt utan sladd.

  • Förbrukning 0.58 liter/mil
  • Fullhybrid 115hk
  • Intelligent fyrhjulsdrift 4X4 AllGrip Select

Fyrhjulsdrift och fullhybrid

Vad sägs om en bränslesnål fullhybrid med fyrhjulsdrift som standard? Redan i standardutförandet är S-CROSS utrustad med intelligent fyrhjulsdrift med AllGrip Select. Och fullhybridssystemet erbjuder både bränslesnål hybridkörning och viss körning helt med eldrift.

Våra fullhybrider

Tre av Suzukis bilmodeller finns som fullhybrid: Vitara, Swace och nya S-CROSS. Med det självladdande fullhybridsystemet kör du både mjukt och bränsleeffektivt. Perfekt för dig som inte vill vara beroende av en drivlina utan vill kunna kombinera för att spara pengar och energi.

En familje-SUV med stil

Utformningen av S-CROSS andas känsla, kvalitet och stil. Med tydligt markerade hjulhus, en distinkt grill och stora utrymmen är det en bil för alla tillfällen.

Gott om utrymme
Invändigt erbjuder S-CROSS generöst med utrymme. Förutom sittplatser på upp till fem vuxna så har bilen lastkapacitet på hela 430 liter.

Integrerade takrails
Integrerade takrails som möjliggör takbox, cykelhållare och andra förvaringslösningar. Perfekt för dig som vill leva ett aktivt liv!

Lättmetallfälgar 17 tum
Lättmetallfälgarna ger din bil ett elegant uttryck. Väljer du Inclusive så ingår dessutom polerade fälgar som förhöjer känslan ytterligare ett steg.

Det bästa av två världar

S-CROSS är en prisvärd SUV som finns som både mild- och fullhybrid. Det första du lägger märke till är den robusta designen med massor av attityd och tydliga SUV-drag, som till exempel en pianosvart främre grill, 17”-fälgar och kraftfulla LED-strålkastare.

Kupén ger en fantastisk känsla av rymd och här har hela familjen gott om plats. Här inne hittar du också det ultramoderna infotainmentsystemet med pekskärm och trådlös anslutning till din smartphone. Bagageutrymmet är generöst med gott om plats för packning för resor och fritid.

Uppdaterade och utökade säkerhetssystem gör resan ännu tryggare – för hela familjen.

SMARTA FUNKTIONER

Bakom ratten bjuder S-CROSS på en intuitiv miljö. Här finner du bland annat en pekskärm som speglar din smartphone, en färddator och många andra smarta funktioner. Allt för att göra din resa så smidig och krångelfri som möjligt.

Färddator
En 4,2 tums LCD-skärm ger kontinuerligt föraren information om bilens beteende och funktioner. Skärmen visar bland annat AllGrip-körlägen, vridmoment, acceleration och bromskraft. Den visar även hybridbatteriets flöde, som dess batterinivå och laddningsstatus.

Infotainmentsystem (SLDA)
Med den inbyggda 7 tums-pekskärmen får du mer kontroll över din resa. Bland annat ingår FM/AM-radio, DAB-radio och ett navigationssystem (gäller Inclusive). Dessutom kan du enkelt och smidigt spegla din smartphone till skärmen via Apple CarPlay och Android Auto.

Automatisk klimatanläggning
Den automatiska klimatanläggningen (ACC) är enkel att använda och garanterar dig en jämn och behaglig temperatur i kupén.

Nyckelfritt startsystem
Bilen känner av att nyckeln är i närheten, vilket gör att du endast behöver trycka på en knapp för att starta bilen.

Kraften i S-Cross

Det nya lätta och kompakta fullhybridssystemet erbjuder både bränslesnål hybridkörning och, i vissa fall, helt med eldrift. Mildhybridlösningen består av en integrerad startmotor och generator.

Dragvikt .1200–1.500 kg
S-CROSS mildhybrid har en total dragvikt på 1.500 kg, medan dragvikten hos fullhybriden ligger på 1.200 kg.

6-stegad automatisk växellåda
Automatlådan förbättrar responsen vid låga hastigheter samtidigt som den sänker motorns varvtal vid höga hastigheter. Inkluderar växelpadlar bakom ratten.

Mild- eller fullhybrid
Med Suzukis hybridsystem kan du räkna med en bättre bränsleekonomi och mindre utsläpp, vilket resulterar i lägre fordonsskatt. I drivlinan sitter en elektrisk motor som assisterar förbränningsmotorn vid acceleration. Fullhybriden kan även köra korta sträckor helt på el. Läs mer om Suzuki hybridsystem

Suzuki S-Cross

Rejält med hästkrafter
Under S-CROSS atletiska motorhuv döljer sig styrka, närmare bestämt 129 hästkrafter och 235 Nm, med en topphastighet på 190 km/h.

AllGrip Select
Med AllGrip tar sig S-CROSS alltid fram – oavsett väder eller situation. Välj mellan Auto för normal körning, Sport för optimerad acceleration, Lock för att lättare ta dig ur snö eller sand samt Snow som är anpassad för körning på halt och snöigt väglag. Läs mer om Suzuki 4×4

SÄKER KÖRNING

Med S-CROSS avancerade säkerhetsfunktioner kan du känna dig trygg vart du än kör med dina nära och kära. Bilens körhjälpsfunktioner håller intelligent koll på omgivningen för att undvika olyckor, men även för att underlätta vid parkering, hålla bilen på plats i körfältet och mycket mer.System som ingår

System som ingår

Backkamera och parkeringssensor
En backkamera hjälper dig att parkera smidigt och säkert även i trånga utrymmen. Och med sensorer i främre och bakre stötfångare blir du varnad vid eventuella hinder.

Adaptiv farthållare
Farthållaren är konstruerad för att hålla ett jämnt avstånd till framförvarande fordon. En radar mäter avståndet och anpassar hastigheten efter tre möjliga val. Om körfältet framför är tomt håller systemet den av föraren inställda hastigheten. Aktivt ned till 40 km/h.

Autobroms med fotgängaravkänning

Autobroms med fotgängaravkänning
Systemet känner av om det finns risk för en kollision med framförvarande fordon eller fotgängare. Vid risk så varnar systemet, hjälper till med bromsassistans vid hård inbromsning samt genomför automatisk inbromsning om en kollision anses vara oundviklig.

Vägmärkesassistent

Trafikskyltsigenkänning
Vid trafikskyltsigenkänning används kameran för att registrera trafikskyltar utmed vägen. Upptäcker systemet skyltar med hastighetsbegränsningar och omkörningsförbud får föraren information om dessa via färddatorn. Maximalt får systemet informera om tre skyltar samtidigt.

Filbytesvarnare

Filbytesvarnare
Föraren varnas med signal och vibration om bilen är på väg att lämna sitt körfält.

Trötthetsvarnare

Trötthetsvarnare
En kamera och lasersensor varnar för ett avvikande beteendemönster, som till exempel trötthet hos föraren.

360-graderskamera
360-graderskamera ger dig en bild av din bil från ovan som gör det enklare att parkera och bedöma avstånd till andra bilar och föremål (standard för Inclusive).

eCall

eCall
Om det sker en trafikolycka ringer eCall automatiskt upp räddningstjänst och lämnar ett meddelande med fordonets exakta plats.

Kontakta oss för en provkörning!

Telefon 0243-20 45 50
E-post saljare@dalabilgalleri.se

Kontakta oss för en provkörning!

Telefon 0243-20 45 50
E-post saljare@dalabilgalleri.se

SUV:ens höga markfrigång och fyrhjulsdrift kombinerat med rymligheten hos en kombi

Erbjudanden

Suzuki S-Cross

Köp / billån:
Suzuki S-Cross

1.4T 129 hk Hybrid 4x4 Select
Inklusive 3 års service och endast 5,99 % ränta på ditt billån.
2 702 kr/mån
Läs mer
Nya Suzuki Swift

Köp / billån:
Nya Suzuki Swift

1.2 - 82 hk Hybrid Select
Just nu! Inklusive 3 års service och fri uppgradering till nästa utrustningsnivå.
234 900 kr
Läs mer