Genom att använda denna webbplats samtycker du till användande av cookies.

Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi
Suzuki
Personbilar

Suzuki S-Cross

En crossover som ger dig det bästa av två världar! Med S-CROSS får du SUV:ens höga markfrigång och fyrhjulsdrift kombinerat med rymligheten hos en kombi. Det gör att du får en skön körkänsla samtidigt som du enkelt får med dig allt du behöver, och lite till.

  • Förbrukning 0.62 liter/mil
  • Mildhybrid 129hk
  • Intelligent fyrhjulsdrift 4X4 AllGrip Select

EN CROSSOVER MED STIL

Utformningen av S-CROSS andas känsla, kvalitet och aerodynamik. Med formade hjulhus, en distinkt front och integrerade takrails förstärks den tydliga crossover-looken.

Gott om utrymme
Invändigt erbjuder S-CROSS generöst med utrymme. Förutom sittplatser på upp till fem vuxna så har bilen lastkapacitet på hela 430 liter.

Integrerade takrails
Integrerade takrails som möjliggör takbox, cykelhållare och andra förvaringslösningar. Perfekt för dig som vill leva ett aktivt liv!

Lättmetallfälgar 17 tum
Lättmetallfälgarna ger din bil ett elegant uttryck. Väljer du Inclusive så ingår dessutom polerade fälgar som förhöjer känslan ytterligare ett steg.

S-CROSS-profil

Det bästa av två världar

S-CROSS är en prisvärd crossover som redan i standardutförandet kommer med mängder av utrusning samt ett 48V hybridsystem. Dessutom gör effektiva motorer, intelligent fyrhjulsdrift med AllGrip Select och rejält med utrymme S-CROSS till ett populärt val bland många.

Tack vare kombinationen av SUV och kombi så får du även SUV:ens höga markfria gång och fyrhjulsdrift kombinerat med rymligheten hos en kombi. Det gör att du både får en skönare och säkrare körkänsla samt möjligheten att få med dig allt – och lite till utöver det.

SMARTA FUNKTIONER

Bakom ratten bjuder S-CROSS på en intuitiv miljö. Här finner du bland annat en 7-tums pekskärm som speglar din smartphone, en färddator och många andra smarta funktioner. Allt för att göra din resa så smidig och krångelfri som möjligt.

Färddator
En 4,2 tums LCD-skärm ger kontinuerligt föraren information om bilens beteende och funktioner. Skärmen visar bland annat AllGrip-körlägen, vridmoment, acceleration och bromskraft. Den visar även hybridbatteriets flöde, som dess batterinivå och laddningsstatus.

Infotainmentsystem (SLDA)
Med den inbyggda 7 tums-pekskärmen får du mer kontroll över din resa. Bland annat ingår FM/AM-radio, DAB-radio och ett navigationssystem (gäller Inclusive). Dessutom kan du enkelt och smidigt spegla din smartphone till skärmen via Apple CarPlay och Android Auto.

Automatisk klimatanläggning
Den automatiska klimatanläggningen (ACC) är enkel att använda och garanterar dig en jämn och behaglig temperatur i kupén.

Nyckelfritt startsystem
Bilen känner av att nyckeln är i närheten, vilket gör att du endast behöver trycka på en knapp för att starta bilen.

S-CROSS-var-2-3×2

STYRKAN AV S-CROSS

Förutom att S-CROSS är utrustad med 1,4T Boosterjet och Suzukis 48V hybridsystem så bjuder bilen på 129 hk. Dessutom har S-CROSS en dragvikt på hela 1 500 kg.

Dragvikt 1.500 kg
S-CROSS har en total dragvikt på 1.500 kg – perfekt för dig som äger husvagn eller transporterar större vikter, exempelvis hästtransport.

6-stegad automatisk växellåda
Automatlådan förbättrar responsen vid låga hastigheter samtidigt som den sänker motorns varvtal vid höga hastigheter. Inkluderar växelpadlar bakom ratten.

Mildhybrid
Med Suzukis mildhybridsystem kan du räkna med en bättre bränsleekonomi och mindre utsläpp, något som resulterar i lägre fordonsskatt. Lösningen bygger på ett 48V ISG-system, vilket assisterar motorn vid acceleration och laddar batteriet under färden.Läs mer om Suzuki hybridsystem

Rejält med hästkrafter
Under S-CROSS aerodynamiska yta döljer sig styrka, närmare bestämt 129 hästkrafter och 235 Nm, med en topphastighet på 190 km/h.

AllGrip Select
Med AllGrip tar sig S-CROSS alltid fram – oavsett väder eller situation. Välj mellan Auto för normal körning, Sport för optimerad acceleration, Lock för att lättare ta dig ur snö eller sand samt Snow som är anpassad för körning på halt och snöigt väglag.Läs mer om Suzuki 4×4

DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR

Kika närmare på prisvärda S-Cross, en crossover mellan kombi och SUV. Fyrhjulsdrift som standard och låg bensinförbrukning bidrar till populariteten!

SÄKER KÖRNING

Med S-CROSS avancerade säkerhetsfunktioner kan du känna dig trygg vart du än kör med dina nära och kära. Bilens körhjälpsfunktioner håller intelligent koll på omgivningen för att undvika olyckor, men även för att underlätta vid parkering, hålla bilen på plats i körfältet och mycket mer.

System som ingår

Backkamera och parkeringssensor
En backkamera hjälper dig att parkera smidigt och säkert även i trånga utrymmen. Och med sensorer i främre och bakre stötfångare blir du varnad vid eventuella hinder.

Adaptiv farthållare
Farthållaren är konstruerad för att hålla ett jämnt avstånd till framförvarande fordon. En radar mäter avståndet och anpassar hastigheten efter tre möjliga val. Om körfältet framför är tomt håller systemet den av föraren inställda hastigheten. Aktivt ned till 40 km/h.

Autobroms med fotgängaravkänning

Autobroms
Systemet känner av om det finns risk för en kollision med framförvarande fordon. Vid risk så varnar systemet, hjälper till med bromsassistans vid hård inbromsning samt genomför automatisk inbromsning om en kollision anses vara oundviklig.

Kontakta oss för en provkörning!

Telefon 0243-20 45 50
E-post saljare@dalabilgalleri.se

Kontakta oss för en provkörning!

Telefon 0243-20 45 50
E-post saljare@dalabilgalleri.se

S-CROSS-transparent-front-3×2
SUV:ens höga markfrigång och fyrhjulsdrift kombinerat med rymligheten hos en kombi

Aktuellt

Suzuki
Publicerat 2024-02-02

Suzukikampanj – S-cross, Vitara, Swace och Jimny Rhino edition

Just nu har vi kampanj på ett flertal av våra Suzukimodeller. Kampanjen gäller t o m 31/3 2024 eller så långt lagret räcker. 30.000 kr...…  » Läs mer