Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi
Opel
Personbilar

Opel Corsa-e

100 % elektrisk med innovativ teknik. Nya Opel Corsa-e är den nya elbilen som smidigt tar dig runt både i staden och på landet. Med en räckvidd som täcker alla vardagliga sträckor kan du njuta av följsamheten av en smidig citybil med gott om utrymme för dina privata ägodelar. Nya Opel Corsa-e är det miljövänliga valet.

FORMAR EN NY ELEKTRISK ERA

Exteriör

Interiör

Höjdpunkter

ELEKTRISK KÖRNING

UPP TILL 330 KM RÄCKVIDD

Vart vill du köra i dag? Nya Opel Corsa-e ger dig en imponerande 330 km räckvidd (WLTP)* utan att ladda batteriet. Perfekt för vardagsanvändning. Simply electric och simply amazing.

* Räckvidds data är preliminär och har blivit bestämt enligt WLTP-test och procedurer (R (EC) No. 715/2007, R (EU) No. 2017/1151). EG type av godkännande och Certificate of Conformity är ännu inte tillgängligt. De preliminära värdena kan variera från den officiella godkända datan. Vardagsanvändning kan variera och är beroende av en rad olika faktorer. Framför allt, personlig körstil, ruttens karaktär, exteriör temperatur, värme/luftkonditionering och andra förhållanden.

LADDNING

Snabbt och enkelt: Ladda din nya Opel Corsa-e:s batteri upp till 80 % på bara 30 minuter1. Njut av Opels mångsidiga laddningar vilket gör att du kan vara flexibel, både på dagliga distanser och längre resor.

Teoretiskt värde, uträknat på 330 km preliminär WLTP räckvidd. På DC snabbladdning (100 kw). Reflekterar laddning från helt tömt batteri. Laddtiden kan variera beroende på typ och kraft av laddstationen, utomhustemperaturen vid laddtillfället och batteriets temperatur.

SPORT & REGENERATION LÄGE

Hur kör du? Nya Opel Corsa-e låter dig välja: sportläge ökar körglädjen, regeneration-läge ökar räckvidden. Valet är ditt.

KÖR ÄNNU LÄNGRE

Få ut det mesta av din 100 % elektriska Corsa-e genom att ta reda på vad som påverkar räckvidden och hur du kan påverka det.

Läs mer om elektrisk räckvidd

HASTIGHET

Hastighet har den största påverkan på din räckvidd. Om du håller en konstant hastighet på 130 km/h kommer din räckvidd att halveras enligt WLTP-värdena.

KÖRSTIL

Varje gång du accelererar förlorar du energi. Och varje gång du bromsar hastigt måste du accelerera igen. Med ECO-körläget och med regenerativ bromsning kan du spara upp till 15 % av din räckvidd.

KOMFORT OCH VÄRME

Räckvidden kan variera upp till 35 % beroende på temperaturer och säsong eftersom energin som då går åt tas direkt från batteriet. Att förvärma din Corsa-e samtidigt som den laddas är ett bra sätt att spara räckvidd så att du kan fortsätta att färdas så behagligt som möjligt.

Tips: Den räckvidd som visas i din Corsa-e, även när den är fulladdad, är baserad på tidigare körbeteenden. När påverkande faktorer som hastighet, körstil och temperatur tas med i beräkningarna kommer räckvidden som visas att anpassas efter ditt nya körbeteende.

Kontakta oss för en provkörning!

Telefon 0243-20 45 50
E-post saljare@dalabilgalleri.se

Kontakta oss för en provkörning!

Telefon 0243-20 45 50
E-post saljare@dalabilgalleri.se

Pris

» Prislista Opel Corsa-e

Nya Opel Corsa-e ger dig en impo- nerande 330 km räckvidd

Aktuellt

Opel
Publicerat 2023-01-20

Opel Mokka Ultimate – privatleasing från 3.299 kr/mån

En kombination av stilren design, läcker interiör och de senaste högteknologiska drivlinorna. Var beredd på…

Läs mer