Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi
Citroen
Personbilar

Citroen C3 Aircross

RYMLIG, BEKVÄM OCH MÅNGSIDIG

Det nya kraftfulla frampartiet ger nya Citroën C3 Aircross SUV ett självsäkert och personligt utseende. Du kan dessutom göra din nya Citroën C3 Aircross SUV ännu mer personlig genom nya färger, ny klädsel, en ny 9-tums pekskärm och ett flertal uppkopplingsmöjligheter och förarassistanssystem.

SJÄLVSÄKER DESIGN

Frampartiet på nya Citroën C3 Aircross SUV har en kraftfull och självsäker design. LED-strålkastarna markeras av två kromade linjer, och en grill med ett nytt mönster och silverfärgad kåpa med färgade inslag presenteras.

ANPASSNINGSBAR INTERIÖR

STANDARD INTERIÖR

Standardutförandet av nya Citroën C3 Aircross kommer i grå textilklädsel.

METROPOLITAN GRÅ INTERIÖR

En trendig design där sätena är klädda i svart och grå textil samt dekorerade med ett band i träinspirerat mönster. Den grå textilen återfinns även på instrumentbrädan för att skapa en enhetlighet genom hela interiören.

HYPE GRÅ INTERIÖR

Interiören i Hype Grå består av kvalitativt grått läder kombinerat med svart textil. Textilen återfinns på instrumentbrädan för att skapa en enhetlighet genom hela interiören. På nackstödet finns ett tvärgående band med den karakteristiska Citroën-vinkeln.

OSLAGBAR KOMFORT

MED CITROËN ADVANCED COMFORT®

Utöver den förstklassiga fjädringen kan nya Citroën C3 Aircross SUV erbjuda ännu mer komfort genom sina nya Advanced Comfort-säten. Tack vare specifik vaddering och struktur samt ett exeptionellt svankstöd ger dessa säten en fantastiskt sittkomfort även under långa resor.

RYMLIG OCH FLEXIBEL

Den generösa rymligheten med större benutrymme och utökad innertakhöjd är framtagen med passagerarna i åtanke. Baksätet som kan delas i två sektioner gör nya Citroën C3 Aircross SUV oöverträffat flexibel. Dessutom finns ett fällbart passagerarsäte som ger en lastlängd på 2,40 m och bagageutrymmet i nya Citroën C3 Aircross kan utökas från 410 l till 520 l när baksätet flyttas fram, och upp till 1289 l när ryggstöden fälls. Den nya mittkonsolen har stora förvaringsutrymmen som kan användas av passagerare både fram och bak. För en ännu bättre körupplevelse erbjuder nya Citroën C3 Aircross SUV även ett panoramatak som ger ett fantastiskt ljusinsläpp.

TEKNIK

NY 9-TUMSPEKSKÄRM

I utförandena SHINE och SHINE EXCLUSIVE är nya Citroën C3 Aircross SUV utrustad med en ny, ergonomisk och användarvänlig 9-tumspekskärm.

5 UPPKOPPLINGSMÖJLIGHETER

Det erbjuds ett flertal smidiga uppkopplingsmöjliheter i din Nya Citroën C3 Aircross SUV. Med hjälp av Mirror Screen-funktionen kan du på ett enkelt sätt komma åt och visa de kompatibla apparna i din telefon på pekskärmen. Även senaste generationen Connect Navigation finns tillgänglig.

MOTORER

De bränslesnåla och kraftfulla motorerna erbjuder den senaste tekniken. Nya Citroën C3 Aircross SUV finns med PureTech Bensin-motor, 110 hk eller 130 hk.

PureTech 110 bensinmotor finns med en sexväxlad manuell växellåda, och PureTech 130 bensinmotor finns med en sexväxlad automatisk växellåda.

Kontakta oss för en provkörning!

Telefon 0243-20 45 50
E-post saljare@dalabilgalleri.se

Citroen C3 Aircross

Baksätet som kan delas i två sektioner gör nya Citroën C3 Aircross SUV oöverträffat flexibel

Pris

» Se komplett prislista för Citroen C3 Aircross

 

Citroen C3 Aircross Citroen C3 Aircross

Publicerat 2022-02-04

Ny anläggning mellan Falun och Borlänge med Dalarnas bredaste utbud!

Äntligen! 18 februari slår vi upp portarna till vår helt nya bilanläggning mellan Falun och…

Läs mer