Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi
Opel
Personbilar

Opel Mokka

Är du redo för Opels nya och djärva steg framåt? En kombination av stilren design, läcker interiör och de senaste högteknologiska drivlinorna. Var beredd på det oväntade. Nya Mokka har anlänt och skriver om reglerna som tar din bilkörning till en helt ny nivå. Välj din egen väg, med Mokka.

VÅGA VARA UNIK

Opel Mokka

REN STYRKA

Nya Mokkas banbrytande formgivning går i spetsen för Opels framtid. Varje linje uttrycker självkänsla, och gör ett djärvt intryck. Här är en bil som sticker ut från mängden med självförtroende och individuell stil, samtidigt som de dynamiska motorerna garanterar smidighet i alla rörelser. Mokka GS Line erbjuder en sportig uppgradering av högsta klass.

DJÄRV STIL

Stig in i Mokka och njut av en helt ny upplevelse. Kupén liknar inget annat, den är fullständigt avskalad på störande ljud och onödiga detaljer. Den strömlinjeformade arkitekturen och de sömlöst integrerade digitala funktionerna skapar en renhet utan distraktioner och ger dig utrymme att koppla av, njuta och fokusera på vägen.

Opel Mokka

NÄRVARO PÅ GATAN

Nya Mokka är slankare och mer kompakt än alla tidigare generationer. Men med samma rymliga kupé passar bilen perfekt de krav som livet i storstaden ställer. Mokkas har en ny generation innovativa funktioner som strålkastarna IntelliLux LED® Matrix, de smartaste hjälpsystemen för föraren och ergonomiskt optimerade säten så att bilen är lika bekväm och säker på gatorna i stan som ute på vägarna.

DESIGN

OMVÄLVANDE

Nya Mokkas dynamiska utseende är mer är bara ett djärvt uttryck i en ren och utmanande design. Det är ett uttryck för en helt ny filosofi för tysk ingenjörskonst och en självsäker vision av Opels framtid.

Uppgradera till GS Line för att lägga till en ny, sportig dimension till din Mokka med unikt iögonfallande, visuella detaljer.

EN FRÖJD FÖR ÖGAT

De spännande linjerna på Mokkas kaross är bara början på din resa in i en ny värld av tysk design. Där upptäcker du hur harmonin i proportionerna, ljuset, utrymmet och tekniken som tillsammans skapar en verkligt imponerande körupplevelse.

LYSANDE DETALJER

Mokka ser spännande ut från varje vinkel. Varje linje och detalj, hela vägen ner till de supertunna LED-bakljusen, har designats i syfte att förena dynamisk form med banbrytande funktion.

SPÄNNANDE UTSEENDE

Mokka anländer med en design och en närvaro som genast utmärker bilen som extraordinär och olik allt annat på vägen. Ta sportigheten till nästa nivå med ett urval av djärva och visuellt utmärkande lättmetallfälgar i 16”, 17” eller 18” och ett antal slående färger.

TILLVAL FÖR TAK OCH HUV

Gör ett stilfullt intryck. Utforska de exklusiva designdetaljerna och de olika anpassningsalternativen som förhöjer varje aspekt av Mokkas utseende, inklusive ett dynamiskt urval av färger för tak och motorhuv.

VACKER INRAMNING

Mokkas originella identitet är omisskännlig, det genomsyrar hela karossen och kombinerar djärv form med högklassig funktion. Bilens design har perfekta proportioner, från Opel Vizor i fronten till den “flytande tak”-arkitekturen som ramar in sidorutorna.

Gör din Mokka så färgstark och livlig på utsidan som du vågar, med lister till sidorutorna i bilens signaturfärger: röd, silver och svart1.

1 Röd och silver är tillgängliga vid lanseringen, svart blir tillgänglig våren 2021.

SÄKERHET OCH INNOVATION

PARKERINGSHJÄLP

Gör parkeringen lättare. Mokka-e:s avancerade parkeringshjälp1 kontrollerar ratten för att guida dig rätt in i parkeringsplatsen medan du själv enkelt hanterar bromsen och gaspedalen. Systemet hjälper dig att hitta en lämplig plats genom att informera dig om platsen är tillräckligt stor, och guidar bilen tillbaka ut på gatan när du vill lämna din parkeringsplats.
Opels system för förarassistans ska hjälpa föraren så långt systemets funktionalitet medger. Föraren är fortfarande ansvarig för körningen.

LED-MATRIX STRÅLKASTARE

De adaptiva permanent bländningsfria IntelliLux LED® Matrix-strålkastarna ger utmärkt sikt i alla situationer. De gör att du kan köra komfortabelt och tryggt med hjälp av skärpan från de starka helljusen, utan att blända andra förare.

AUTOMATISK FARTHÅLLARE

Automatisk farthållare1, 2 innebär att du inte behöver kompromissa med säkerheten för att njuta av bekväm och avkopplande körning. Systemet accelererar och bromsar automatiskt för att ständigt hjälpa dig hålla jämnt avstånd till bilen framför.

1 Tillval. Kan aktiveras mellan 30 km/h och 180 km/h.
2 Opels system för förarassistans ska hjälpa föraren så långt systemets funktionalitet medger. Föraren är fortfarande ansvarig för körningen.

AUTOMATISK NÖDBROMSNING

Som del av förarhjälpsystemet, som omfattar körfältsassistans och avåkningsvarning, övervakar Mokka-e:s automatiska nödbromsningssystem trafiksituationen framför bilen avseende fordon och fotgängare. Detta bidrar till att undvika eller väsentligt mildra krockskador. Vid högst 30 km/tim, vilket är hastigheten då de flesta olyckor inträffar, kan systemet till och med bromsa bilen till stillastående. Vid högre hastigheter saktar systemet ner bilen med upp till 50 km/tim och minskar därmed kollisionsskadorna väsentligt.

DIGITALT INSTRUMENTKLUSTER

Elegansen och enkelheten i Mokka-e syns helt tydligt i Opel Pure Panel. Den anpassningsbara 12” Drive Instrument Cluster är tydlig och ger dig all den information du behöver, avskalat och utan störningar. Visuellt distraherande detaljer har tagits bort och kvar finns endast sömlös digital kontroll.

180° BACKKAMERA MED PANORAMAVY

En backkamera med panoramavy ger en 180-graders förstärkt vy bakåt som upptäcker och markerar närbelägna föremål så att du kan se trafik som kommer från sidorna. Det är särskilt användbart när du backar mot trafiken.

PREMIUMKOMFORT

AVANCERAD LYX

I Mokka blir varje körning mer intressant – och mer avkopplande – med de skulpterade sätena och förarsätets massagefunktion. Res i komfort, kom fram i stil.

VÄRMEFUNKTIONER

Kalla dagar är det få saker som är skönare än ett varmt säte. Framsätena i Mokka kan ställas in på tre olika värmenivåer och föraren kommer att uppskatta den eluppvärmda ratten.

MÅNGSIDIGHET

Mokkas rymliga kupé och smarta funktioner betyder att du är redo för alla typer av vägar, vare sig du kör med tung last eller med familjen och bagage.

Baksätet kan fällas ner och är delbart 40:60, vilket ger en ordentlig utökning av lastutrymmet och flexibla möjligheter till genomlastning.

ANSLUTNING

NAVIGATION

Opels sofistikerade pekskärmsnavigation guidar dig till den bästa resvägen samtidigt som du får trafikuppdateringar i realtid. Välj mellan Multimedia Navi Pro med 10″-display1 och Live Navigation Services2 samt Multimedia Navi med 7″-display1.

1 Tillval.

2 Live Navigation Services omfattar trafikinformation i realtid, bränslepriser, parkeringsinformation, online-sökning av POI:er, väder och vägsäkerhetsvarningar.

INFOTAINMENT

Mokka är platsen där du vill vara, med fullständig kompatibilitet med Apple CarPlayTM1 och Android AutoTM2, 3 kompatibilitet, intern Bluetooth®-streaming4, flera USB-portar, samt ett ljudsystem med sex högtalare för mäktig och medryckande musik på vägen.


1 Apple CarPlay™ och Siri™ är registrerade varumärken som tillhör Apple Inc. registrerade i USA och andra länder.
2 Android Auto™ är ett registrerat varumärke som tillhör Google Inc.
3 Kompatibilitet och vissa funktioner kan variera med typen av enhet och operativsystemets version. Du kan kontrollera enhetens kompatibilitet på www.apple.com eller www.android.com, eller hos din Opel-återförsäljare.
4 Bluetooth® är ett registrerat varumärke som tillhör Bluetooth SIG Inc.

TRÅDLÖS LADDNING

Ladda dina kompatibla enheter med bilens trådlösa laddare1 och låt din Mokka bli en okomplicerad oas för digital återhämtning. Inbyggda säkerhetsanordningar förhindrar skador från trådlös överbelastning på batteriet i din enhet vid körning på ojämnt underlag.

1 Tillval. Tillbehör för smarttelefonen kan krävas. Induktionsladdning endast med PMA- eller Qi-kompatibla smarttelefoner. Kontrollera kompatibilitet hos din Opel-återförsäljare.

OPELCONNECT SERVICES1

En rad smarta tjänster, som ger en helt ny nivå av säkerhet och support, hjälper dig att vara uppkopplad på vägen.

  • Trygghetskänsla: Nödanrop, assistanssamtal samt fordonsstatus och information.
  • Bekvämlighet: Fjärrfunktioner för dörrlåsning, signalhorn och belysning2.
  • Smart körning: Njut av avslappnad körning tack vare Live Navigation samt reseplanering och körinformation i realtid.


1 Tillgänglighet till OPELCONNECT Services skiljer sig mellan olika länder och bilar. Tjänsterna kan kräva prenumeration/avgift och beror på mobiltäckning och tillgänglighet.
2 Lansering planerad i slutet av 2020.

KÖREGENSKAPER

MOTOR

Mokka är det djärva uttrycket och representerar Opels rena, nya designspråk. Men vi gör mycket mer än bara pratar om det. Mokka handlar inte bara om ord. Bilens högeffektiva drivlinor och exceptionella köregenskaper gör resan fantastisk.

VÄXELLÅDA & KÖRLÄGEN

Utforska vårt sortiment med växellådor och prestandahöjande teknik som kompletterar dina behov och körstil på ett perfekt sätt. Mokka levereras med antingen 6-växlad manuell eller toppmodern 8-stegad automatisk växellåda.

Känn kopplingen till vägen under dig när du använder de sportiga växelpaddlarna för att manuellt styra dina växelbyten när det behövs – eller helt enkelt när du har lust. Även med den 8-stegade automatlådan ger Mokka föraren fler alternativ, inte färre. Med en enda tryckning på körlägesväljaren ändras bilens prestandaprofil: Sport för överlägsen dynamik, Eco för maximal bränsleekonomi, och Normal för balanserad körning i vardagen.

TEKNIKEN BAKOM PRESTANDAN

Du behöver bara titta på Mokkas attraktiva proportioner för se att dess skapare har förstått att det inte räcker att bara vara kraftfull. Man måste veta exakt var och hur kraften ska användas. Detta är helt sant när det gäller Mokkas prestanda – genom att införa smarta funktioner och avancerad teknik kan alla njuta av styrkan och ha fullständig kontroll.

Kontakta oss för en provkörning!

Telefon 0243-20 45 50
E-post saljare@dalabilgalleri.se

Kontakta oss för en provkörning!

Telefon 0243-20 45 50
E-post saljare@dalabilgalleri.se

Pris

» Prislista Opel Mokka

 

Opel Mokka

Mokka är det djärva uttrycket och representerar Opels rena, nya designspråk.

Aktuellt

Opel
Publicerat 2023-01-20

Opel Mokka Ultimate – privatleasing från 3.299 kr/mån

En kombination av stilren design, läcker interiör och de senaste högteknologiska drivlinorna. Var beredd på…

Läs mer