Genom att använda denna webbplats samtycker du till användande av cookies.

Dala Bilgalleri
Auktoriserade återförsäljare av Isuzu Auktoriserade återförsäljare av Suzuki Auktoriserade återförsäljare av Mazda Auktoriserade återförsäljare av Opel Auktoriserade återförsäljare av Citroen Auktoriserade återförsäljare av Peugeot
Isuzu
Transportbilar

Pickuper med 100-årig historia

ISUZU, som grundades 1916, är en av världens största och äldsta tillverkare av lastbilar och dieselmotorer. Detta är vårt arv och finns i vårt DNA – en kunskap som vi använder när vi bygger marknadens mest kompletta pickuper.

Pickuper som fungerar på jobbet och fritiden utan att bli en kompromiss. Varje modell är utrustad för att möta dina unika behov.

Du vet vad som krävs. Du vet vad du behöver. Du vet vad du vill ha!

 ISUZU är 100% pickup!

Peugeot transportbilar

Kontakta oss

Vi hjälper vi dig att hitta en modell som passar dina behov

Telefon 0243-20 45 50
E-post saljare@dalabilgalleri.se

» Bilhallens öppettider

Läs mer om Isuzus modeller på www.isuzusverige.se

100% fossilfritt bränsle (HVO100)

Alla ISUZU av modellår 2017 eller nyare är godkända att köras på det fossilfria bränslet HVO100! Möjligheten att köra på HVO100 hjälper dig att på ett enkelt sätt minska din miljöpåverkan.

HVO100

Bränslet tillverkas av restprodukter från bl.a. skog- och matproduktion och är 100% fossilfritt. Bränslet reducerar CO2-utsläppen med upp till 90%, jämfört med vanlig fossil diesel.

Trygghet

Godkännandet av HVO100 skapar flexibilitet där man kan tanka både fossilfritt HVO100 samt vanligt diesel. Självklart påverkar detta inte den unika last- och dragförmågan. Detsamma gäller vår starka nybilsgaranti på 5 år eller max 10 000 mil.

Vanliga frågor om HVO100

Är det skillnad på HVO100 och ”miljödiesel/biodiesel”?

Ja, HVO100 är vad det låter som – 100% vegetabiliska oljor och ger en reducering av växthusgaserna med upp till 90% i jämförelse med fossil diesel. ”Miljödiesel/biodiesel” räknas in som konventionell diesel och kan bestå av olika grader av inblandning. Det mesta som idag säljs som diesel har delvis blandats med HVO, tallolja, RME och liknande.

Vart kan jag tanka HVO100?

Generellt finns HVO100 att tanka där man tankar lastbilar. Etablerade aktörer som OK/Q8, Circle K och Shell erbjuder idag ett stort antal vanliga stationer med HVO100 och utbyggnaden går snabbt framåt.

Biodiesel kan orsaka påväxt i tanken. Hur är det med HVO100?

Eftersom HVO100 är mer syrefattigt än konventionell diesel är risken för påväxt snarare mindre vid användning HVO100.

Är HVO100 bättre än RME?

RME står för rapsmetylester och är därmed lika icke-fossilt och förnybart som HVO. Det går dock inte att köra en bil på 100% RME, därför används det enbart som låginblandning. Rapsoljan påstås dessutom avge cancerogena gaser vid tankning.

Kan man blanda HVO100 med konventionell diesel?

Ja. Om man av olika anledningar inte kan tanka HVO100 möter det självklart inget hinder att köra på konventionell diesel.

Gäller fabriksgarantin om man kör med HVO100?

ISUZUs senaste motor (1.9l) som är av modellår 2017 eller senare fungerar alldeles utmärkt. Därför har fabriken sagt OK och alla garantier gäller som vanligt och under samma förutsättningar som står beskrivet i ditt Service- och Garantihäfte.

Alla nya ISUZU kan köras på det fossilfria bränslet HVO100. Bränslet tillverkas av restprodukter från bl.a. skog- och matproduktion och är 100% fossilfritt.

Kör på 100% fossilfritt bränsle med full garanti!

Aktuellt

Isuzu
Publicerat 2021-02-22

Vi bygger din jaktbil

Vi är experter på att skapa din specialutrustade jaktbil. Vi utgår från en Isuzu Huntsman och bygger på anpassningar för att du ska få en...…  » Läs mer

Isuzu Huntsman

ISUZU Huntsman är baserad på välutrustade Expert. Den är speciellt framtagen för jägaren och friluftsmänniskan som vill kunna transportera allt från utrustning, jaktkompisar och hundar.

Låt oss börja med kåpan. Den är naturligtvis isolerad med möjlighet till ventilation och gott om utrymme får hundburar, vapen, leriga stövlar och allt annat som hör en jaktdag till. Golvet under är tätt, så du behöver inte oroa dig för att vätskor och smuts ska rinna iväg. Under kåpan finns ett robust förvarningssystem i aluminium – dolt för utomstående, säkert och skrammelfritt. Perfekt till vapen och ammunition eller kartor, GPS:er, kikare eller kläder – kort sagt allt som du vill ha lite extra koll på.

Isuzu Huntsman 

För dig och dina passagerares komfort är Huntsman utrustad med läderklädsel, 8-tums display, 8 högtalare, sidosteg och mycket, mycket annat. På den långa listan över standardutrustning hittar du även dragkrok, tonade bakrutor, takrails, skålformade gummimattor och 12-volts uttag på flaket. Men som sagt, det är bara början. Du kan välja extrautrustning från en närmast oändligt meny, din bil ska passa din jakt, inte tvärtom. Alla våra originaltillbehör har dessutom 3 års garanti, precis som kåpan och all utrustning som tillhör den. Drivkällan är vår robusta 164 hk turbodiesel med i- och urkopplingsbar fyrhjulsdrift och lågväxel. Dragvikten är 3,5 ton och lastvikten hela 994 kg.

Läs mer hur vi bygger specialanpassade jaktbilar till våra kunder.