Genom att använda denna webbplats samtycker du till användande av cookies.

Dala Bilgalleri
AUKTORISERAD
ÅTERFÖRSÄLJARE AV
Uppdaterat 2021-01-04

Om Dala Bilgalleri

2016 startade vi Mazda Bilgalleri där vi hade en unik bilhandel inuti Kupolen. Det har gått bra och vi har haft en positiv uppstart i Dalarna. När vi nu fick möjligheten att expandera verksamheten med försäljning av Peugeot så var vi i behov av andra typer av lokaler.

Vår verksamhet kommer nu att vara inriktad på försäljning av nya Mazda och Peugeot men även begagnade bilar. Vi har ett mål att vara ledande i Dalarna på Privatleasing och vi vill vara starka på transportbilsmarknaden.

I samband med flytten 1 maj 2018 bytte vi namn till Dala Bilgalleri. Verksamheten ägs till 100 procent av Uppsala Bilgalleri AB som har har en omsättning på ca 148 Mkr och säljer ca 850 bilar per år.

Peugeot och Mazda

Dala Bilgalleri säljer nya och begagnade personbilar, miljöbilar och lätta lastbilar. Vi är återförsäljare av märkena Peugeot och Mazda. Våra varumärken är idag några av Sveriges snabbast växande, kom in och ta reda på varför!

Nu även verkstad

Den 15 november 2019 köpte Dala Bilgalleri upp MTC service i Borlänge. MTC är en etablerad verkstad auktoriserad för Mazda, Peugeot, Citroën, Hyundai och Suzuki. Vår verksamhet är idag fördelad på två adresser men kommer snart att förenas under samma tak i en ny större anläggning. Det är dock inget du som kund behöver hålla reda på, kontakta oss bara så ser vi till att din bil hamnar på rätt ställe.