Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi
Suzuki
Personbilar

Suzuki Vitara

Fyrhjulsdrift, hybridsystem och avancerad säkerhetsteknik – allt paketerat i en djärv design. Upptäck Vitara 4×4, SUV-pionjären som gör sig lika bra på fyrfiliga motorvägar som gropiga skogsvägar.

  • Förbrukning 0.63 liter/mil
  • Mildhybrid 129hk
  • Intelligent fyrhjulsdrift 4X4 AllGrip Select

I SITT LIVS DESIGNFORM

I Vitara har stor omsorg lagts på att förvalta och förädla Suzukis SUV-koncept. Förutom att designen nu är djärvare så kontrasterar de rena exteriöra linjerna väl mot bilens robusta intryck. Vitara både satte SUV-trenden, och tar den vidare.

LED-varselljus och dimljus
LED-varselljusen är vertikalt placerade. Dimljusen adderar stil till designen genom att vara integrerade i fronten på klassiskt Vitara-manér.

LED-strålkastare
Distinkta LED-strålkastare som verkligen tar för sig, samtidigt medför strålkastarnas halv- och helljus bra sikt och ökad säkerhet.

Grill med djärva detaljer
Suzukis typiska SUV-design understryks av den djärva femslitsade grillen. Samtidigt fulländas bilen av en kraftig främre stötfångare och eleganta kromdetaljer.

Komfort
När du tar plats i Vitara kommer du känna av den höjda kvaliteten på materialvalen i såväl instrument som säten.

Kombinera färger
Förhöj bilens design med ett svart tak. Går att kombinera med färgerna: Solar Yellow pearl metallic, Atlantis Turquoise metallic, Galactic Gray metallic och Bright Red 5 solid.

Vitara-profil

Utan kompromisser

Funderar du på en ny SUV, och gärna en helt utan kompromisser?

Då är Vitara 4×4 något för dig! Vitara är pionjären som satte SUV-trenden för åratal sedan – och än idag bygger Suzuki vidare på den: steg för steg – förbättring för förbättring. Vitara kännetecknas av dess robusta intryck som kompletteras av rena linjer och eleganta 17-tums lättmetallfälgar.

Förutom att Vitara idag finns som hybrid så kommer den även med avancerad säkerhetsutrustning som standard. Det gör att du både kan känna dig trygg och samtidigt tänka på såväl miljö som din egen ekonomi. Dessutom kan du välja om du vill ha manuell växellåda eller automat med växelpadlar på ratten. Med Vitara får du helt enkelt en SUV som tar för sig, precis så som det ska vara.

FULLRUSTAD MED FUNKTION

Suzuki är känt för att ge mycket för pengarna – och Vitara är inget undantag. Med Vitara får du allt från klimatanläggning och färddator till infotainmentsystem, förberett för Android Auto, MirrorLink och Apple CarPlay.

Utrustning som ingår

Automatisk klimatanläggning
Den automatiska klimatanläggningen (ACC) är enkel att använda och garanterar dig en jämn och behaglig temperatur i kupén. Du väljer helt enkelt temperatur, så sköter systemet resten.

Armstöd
Armstödet mellan de två framstolarna kan justeras för bästa läge. Dessutom kan armstödet användas till förvaring av prylar du vill ha nära till hands.

Färddator
En 4,2 tums LCD-skärm i färg ger kontinuerligt föraren information om bilens beteende och funktioner. Skärmen visar bland annat AllGrip-körlägen, vridmoment, acceleration och bromskraft. Den visar även hybridbatteriets flöde, som dess batterinivå och laddningsstatus.

Infotainmentsystem (SLDA)
Med den inbyggda 7 tums-pekskärmen får du mer kontroll över din resa. Bland annat ingår FM/AM-radio, DAB-radio och ett navigationssystem (gäller Inclusive). Dessutom kan du enkelt och smidigt spegla din smartphone till skärmen.

Spegla din smartphone
Anslut din smartphone till 7 tums-pekskärmen och få tillgång till dina appar, såsom musik, kartor och poddar. Du kan även ringa telefonsamtal eller skicka och ta emot meddelanden via röstkommando eller genom ett tryck på audiodisplayen. Kompatibel med Apple CarPlay, Android Auto och MirrorLink.Pekskärmen på bilden gäller Suzuki Swace.

Vitara-miljo-1-3×2

EN SUV MED KRAFT UNDER HUVEN

Med Boosterjet-motor och fyrhjulsdrift är Vitara en SUV du alltid kan räkna med. Dessutom kommer vår klassiker nu även med mildhybridsystem som standard, vilket är bra både för miljön och för din ekonomi.

Mildhybrid
Med Suzukis mildhybridsystem kan du räkna med en bättre bränsleekonomi och mindre utsläpp, något som resulterar i lägre fordonsskatt. Lösningen bygger på ett 48V ISG-system, vilket assisterar motorn vid acceleration och laddar batteriet under färden.Läs mer om Suzuki hybridsystem

AllGrip Select
Med AllGrip tar sig Vitara alltid fram – oavsett väder eller situation. Välj mellan Auto för normal körning, Sport för optimerad acceleration, Lock för att lättare ta dig ur snö eller sand samt Snow som är anpassad för körning på halt och snöigt väglag.Läs mer om Suzuki 4×4

Dragvikt 1.500 kg
Vitara har en total dragvikt på 1.500 kg – perfekt för dig som äger husvagn eller transporterar större vikter, exempelvis hästtransport.

Biogas
Du kan även välja en Vitara som drivs med förnybar energi i form av biogas. Förutom att biogasbilar är bra för miljön, så ger de dig dessutom en enastående totalekonomi. Biogas är nämligen ca 15–20 procent billigare än bensin och dessutom blir du berättigad till 10 000 kr i klimatbonus. Kort sagt: Det lönar sig att tänka grönt.Läs mer om biogas

Rejält med hästkrafter
Under Vitaras eleganta yta döljer sig styrka, närmare bestämt 129 hästkrafter och 235 Nm, med en topphastighet på 190 km/h.

TA DIG FRAM I ALLA VÄDER

Lär känna klassikern Vitara, som sin intelligenta fyrhjulsdrift tar dig fram överallt, även i utmanande vinterväglag, och har klassledande säkerhet som standard.

SÄKER KÖRNING

Med Vitaras avancerade säkerhetsfunktioner kan du känna dig trygg vart du än kör med dina nära och kära. Bilens körhjälpsfunktioner håller intelligent koll på omgivningen för att undvika olyckor, men även för att underlätta vid parkering, hålla bilen på plats i körfältet och mycket mer.

System som ingår

Backkamera och parkeringssensor
En backkamera hjälper dig att parkera smidigt och säkert även i trånga utrymmen. Och med sensorer i främre och bakre stötfångare blir du varnad vid eventuella hinder.

Trafikskyltsigenkänning
Vid trafikskyltsigenkänning används kameran för att registrera trafikskyltar utmed vägen. Upptäcker systemet skyltar med hastighetsbegränsningar och omkörningsförbud får föraren information om dessa vid färddatorn. Maximalt får systemet informera om tre skyltar samtidigt.

Trötthetsvarnare

Trötthetsvarnare
Bilen varnar vid avvikande beteendemönster, till exempel vid trötthet hos föraren. Varningen sker genom en blinkande lampa samt via en signal i infodisplayen. Aktivt från 60 km/h.

Adaptiv farthållare
Farthållaren är konstruerad för att hålla ett jämnt avstånd till framförvarande fordon. En radar mäter avståndet och anpassar hastigheten efter tre möjliga val. Om körfältet framför är tomt håller systemet den av föraren inställda hastigheten. Aktivt ned till 40 km/h.

Filbytesvarnare

Filbytesvarnare
Kameran och lasersensorn avläser körfältsmarkeringar på respektive sida om bilen och känner av om bilen är på väg att lämna sitt körfält. Föraren varnas då med signal och vibration i ratten. Systemet varnar även när blinkers inte används vid körfältsbyte. Aktivt från 60 km/h.

Döda vinkel-varnare

Döda vinkel-varnare
Med två bakre radarsensorer känner bilen av om ett fordon närmar sig i den döda vinkeln på vänster eller höger sida. Om ett fordon upptäcks tänds en varningslampa vid varje yttre backspegel.

Varning för bakomvarande trafik
Två yttre, bakre sensorer assisterar föraren vid backning vid skymd sikt (exempelvis vid en parkeringsficka). Varningen sker via en signal på multifunktionsskärmen och genom en ljudsignal.

Autobroms med fotgängaravkänning

Autobroms med fotgängaravkänning
Systemet känner av om det finns risk för en kollision med framförvarande fordon eller fotgängare. Vid risk så varnar systemet, hjälper till med bromsassistans vid hård inbromsning samt genomför automatisk inbromsning om en kollision anses vara oundviklig.

Vitara-Hybrid-4×4-1×1

Kontakta oss för en provkörning!

Telefon 0243-20 45 50
E-post saljare@dalabilgalleri.se

Kontakta oss för en provkörning!

Telefon 0243-20 45 50
E-post saljare@dalabilgalleri.se

Vitara-Hybrid-4×4-1×1
Med Boosterjet- motor och fyr- hjulsdrift är Vitara en SUV du alltid kan räkna med
Publicerat 2022-02-04

Ny anläggning mellan Falun och Borlänge med Dalarnas bredaste utbud!

Äntligen! 18 februari slår vi upp portarna till vår helt nya bilanläggning mellan Falun och…

Läs mer