Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi

Mazda originalservice med prisgaranti

Vad innebär Mazda prisgaranti

Många kunder har tyvärr en felaktig uppfattning om priset på service och på detta sätt vill vi slå hål på myten att märkesverkstäder är dyrare än de fristående verkstäderna. Vi vet dessutom av erfarenhet att samtliga punkter i våra serviceschema inte alltid utförs vid service hos fristående verkstäder. Mazda Prisgaranti på originalservice är ytterligare ett steg för att du som Mazda-kund ska känna dig trygg med din bil.

Viktigt att jämföra rätt saker

För dig som kund är det inte alltid lätt att veta vad du ska titta på för att jämföra rätt saker. Om du är uppmärksam och tänker på att kontrollera följande så har du kommit en god bit på väg:

  • Vad ingår i priset? Om exempelvis rost-/karosskontroll ingår så räkna bort denna tid och kostnad vid jämförelse.
  • Kan verkstaden garantera dig en uppdaterad Digital Servicebok?
  • Har verkstaden nödvändiga specialverktyg och diagnosinstrument speciellt anpassade för din Mazda?
  • Använder verkstaden endast Mazda originaldelar och Mazda-oljor av rätt kvalitet?
  • Är verkstadens mekaniker specialister på Mazda? Mazdas tekniker följer ett omfattande utbildningsprogram.
  • Kan verkstaden utföra servicekampanjer och uppdateringar av bilen efter fabrikens riktlinjer?
  • Kan verkstaden uppdatera styrenheter med ny programvara om det är aktuellt?

För fullständiga villkor, klicka här.

Prissättning utan överraskningar

Servicerådgivaren går igenom servicen med dig i förväg, så att du inte får några obehagliga överraskningar på slutet. Du får totalpriset i förväg, inklusive delar, olja och moms. Efteråt får du information om vilken service som behövs i framtiden

Utbildning och utrustning

Mazdas mekaniker får regelbunden utbildning och kan den senaste tekniken – så att du kan få bästa tänkbara service. De har de senaste verktygen och toppmodern diagnosutrustning. De har full koll på våra tekniska informationssystem, vilket ger dig ännu bättre service.

Digital servicebok

All rutinservice som utförs hos Mazda sparas i vår digitala servicebok. Det förhindrar bedrägerier, ökar andrahandsvärdet och ger dig full koll på bilens servicehistorik.

Mazda-service när det passar dig

När du bokar nästa service ser vi till att hitta en tid som passar dig. Du erbjuds till och med en ersättningsbil, om det finns en sådan tillgänglig.

Det är vad vi kallar service.

Mazda

Höj andrahands- värdet på din bil med Mazda originalservice