Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi
Publicerat 2020-11-09
Mazda MX-30 elbil

Mazdas nya elbil MX-30

Mazda har designat sin nya elbil efter dina vardagsbehov. En rymlig kabin med en snygg interiör av skräddarsydda, hållbara material. Upplev Mazdas unika köregenskaper och stabilitet. Kör enkelt överallt varje dag – till arbetet, hemmet, vänner och träningen. En SUV designad för dig.

Mazda MX-30 elbil 2020

Körupplevelse på Mazda-nivå

Mazda MX-30 har en teknik som elektroniskt kontrollerar hastigheten på bilens hjul för att ge den ultimata körupplevelsen med stabilitet och behaglig känsla i kurvorna.

Design

Hantverksmässig skönhet. Vår Kodo-design med rena linjer, minimalistiska kurvor ger en modern bil som bekvämt transporterar dig och dina passagerare under dagen. Och när de bakhängda dörrarna öppnas kommer den att dra till sig uppmärksamheten.

Mazda MX-30 - Mazdas nya elbil

Säkerhet

Precis som Mazdas bränslebilar har även deras elbil den senaste teknologin inom säkerhet för bilar. Bland annat så har den autobroms, döda vinkeln-övervakning, filhållningsassistans, filbytesvarning samt varning för korsande trafik framför bilen.

Mazda MX-30 elbil 2020

Interiör

En rymlig kupé med skräddarsydda och hållbara material ger en lyxig känsla. Njut av en tyst färd i den isolerade kupén utan jobbigt motorljud.

Garanti

Batteriet i Mazdas nya elbil MX-30 har en garanti på inte mindre än 8 år eller 16 000 mil.

Mazda MX-30 elbil 2020

Hur stort batteri behöver man?

För många kan det vara svårt att avgöra hur stort batteri de behöver i en elbil. Det viktiga är att fundera på vilka behov man har, hur långt man oftast kör med bilen. Eftersom batteriet i en elbil är den komponent som kostar mest pengar och som är tyngst är det bra om batteriets storlek är anpassat för hur bilen ska användas. Köper man en bil med avsevärt större batteri än vad man har användning för, så betalar man mycket pengar för något man i praktiken aldrig använder. Med högre vikt ökar också energiförbrukningen. Har man möjlighet att ladda bilen hemma eller på jobbet, mer eller mindre dagligen, så minskar behovet av ett större batteri ännu mer.

Provkör redan idag

Välkommen in till oss på Gjutargatan 32 för en provkörning. Undrar du över något så tveka inte att ringa oss på 0243-20 45 50 eller mejla till saljare@dalabilgalleri.se

Kontakta oss för en provkörning!

Telefon 0243-20 45 50
E-post saljare@dalabilgalleri.se

Pris

Från 347 900 kr.
Privatleasing från 3 995 kr/mån.

Batteriet i Mazdas nya elbil MX-30 har en garanti på 8 år eller 16 000 mil.

Mazda MX-30 elbil 2020 Mazda MX-30 elbil 2020 Mazda MX-30 elbil 2020 Mazda MX-30 elbil 2020