Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi
Publicerat 2022-03-27

Helt nya CX-60 förväntas bli Mazdas nya flaggskepp

Nya Mazda CX-60 blir Mazdas största SUV och första laddhybrid. CX-60 är större än föregångarna CX-30 och CX-5 och även större än Volvo XC60.

Mazda CX-60 gestaltar det arv som Mazda byggt upp under de senaste hundra åren, från fantastisk design, både inuti och utanpå, till vårt japanska hantverk och nya tekniker – allt med fokus på att skapa en fantastisk upplevelse för både föraren och passagerarna.

Precis som alla Mazda-modeller är CX-60 härlig att köra – intuitiv, säker, smidig och njutbar. Designen kombinerar kvalitetsmaterial, japanskt arv och passionen som Mazdas erfarna Takumi-mästare tillför varje unik bil.

Lanseringen av helt nya Mazda CX-60

Unik japansk estetik och elegant men samtidigt djärv design – helt nya Mazda CX-60 är utformad för förare som vill vara i framkant. Den lugnande, eleganta interiören erbjuder en rad diskret integrerade alternativ och förarfokuserade tekniker som garanterat uppfyller förväntningarna. En SUV byggd för förare som verkligen uppskattar kvalitet och spännande köregenskaper.

Unik japansk design

Mazda CX-60 har utformats i Japan med hjälp av designspråket Kodo, som ger uttryck för det japanska konceptet Ma, vilket är den lugna och värdiga skönheten hos tomma utrymmen. Alla designelement i Mazda CX-60 har ett syfte och en sofistikerad känsla av skönhet och elegans. I kupén kombineras inslag av material såsom lönnträ, nappaläder och japanska textilier med unik struktur.Säkerhet och komfort

Mazda CX-60 erbjuder en rad olika tekniker som förbättrar körupplevelsen. Bland de nya funktionerna finns ett system med ansiktsigenkänning som automatiskt ställer in flera av bilens inställningar efter förarens personliga preferenser, en 360 graders parkeringskamera som visar omgivningen i en ny spännande vy samt förarstödsystemet Kinematic Posture Control, som ger en mer följsam kurvtagning.

Höjdpunkter

Utforska några av anledningarna till att välja helt nya Mazda CX-60, oavsett om det är miljön, köregenskaperna eller de praktiska aspekterna, som det laddalternativ som klarar de dagliga körbehoven. Drivlinorna för Mazda CX-60 har utformats för att ge en fantastisk körupplevelse samtidigt som de erbjuder stöd för hållbarhet och förarens krav.

Kontakta oss för mer info och/eller beställning!

Telefon 0243-20 45 50
E-post saljare@dalabilgalleri.se

 

Snabba fakta om nya Mazda CX-60

  • 6,3 mils räckvidd
  • 327 hk
  • Batteri 17,8 kW
  • 8 stegs automat
  • Konstant AWD
  • 0–100 på 5,8 sekunder

 

Mazdas största SUV och första laddhybrid. CX-60 är större än före- gångarna CX-30 och CX-5 och även större än Volvo XC60

Aktuellt

Mazda
Publicerat 2024-04-05

2,99 % ränta – erbjudanden

Just nu superpriser på ett antal nästan nya bilar. Samtliga är av årsmodell 2022 och…

Läs mer
Publicerat 2024-03-15

Privatleasingkampanj

Just nu superpriser på ett antal bilar inne för omgående leverans. Vissa modeller finns i…

Läs mer