Genom att använda denna webbplats samtycker du till användande av cookies.

Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi
Publicerat 2021-03-28
Nya Isuzu D-Max

Den nya generationens pickup – Isuzu D-Max

Nu är den här! Den nya versionen av Isuzu D-Max har mer av allt som betyder något: kapacitet, komfort, säkerhet och styrka.

Mer kapacitet

Nya Isuzu D-max

3,5 ton dragvikt och över 1 ton lastvikt. Lägger du till 240 mm markfri gång och ett vadningsdjup på hela 800 mm är nya D-Max svårslagen. Kapacitet betyder att kunna prestera när det verkligen gäller. Nya D-Max har dessutom klassens lägsta CO2-utsläpp och skatt.

Mer komfort

Nya Isuzu D-max

Den nya fjädringen i D-Max ger mjuk och komfortabel körning både med full last och när du kör helt olastat. Personbilskänslan förstärks ytterligare med en helt ny interiör, 2-zons klimatanläggning och progressiv elektrisk servostyrning.

Mer säkerhet

Nya Isuzu D-max

Nya Isuzu D-Max belönades med 5 stjärnor i senaste Euro NCAP och är utrustad med den senaste tekniken som gör din bilkörning säkrare: bland annat autobroms, kollisionsvarnare, adaptiv farthållare, trafikskyltsavläsning och filassistans. Alla är standard i nya D-Max.

Mer styrka

Nya Isuzu D-max

Nya D-Max är byggd med den kraftigaste ramen på marknaden. Det gör att den tål tung last och kan köras i besvärlig terräng, samtidigt. De största skivbromsarna och de kraftigaste drivaxlarna är också bra exempel på den trygghet och slitstyrka vi erbjuder. Att bygga starkt ligger i Isuzus lastbils-DNA.

Kontakta oss för en provkörning!

Telefon 0243-20 45 50
E-post saljare@dalabilgalleri.se

Euro NCAP 5 stjärnor

Nya Isuzu D-max

240 mm markfri gång och ett vadningsdjup på hela 800 mm

Nya Isuzu D-max