Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi
Publicerat 2021-03-28
Nya Isuzu D-Max

Den nya generationens pickup – Isuzu D-Max

Nu är den här! Den nya versionen av Isuzu D-Max har mer av allt som betyder något: kapacitet, komfort, säkerhet och styrka.

Mer kapacitet

Nya Isuzu D-max

3,5 ton dragvikt och över 1 ton lastvikt. Lägger du till 240 mm markfri gång och ett vadningsdjup på hela 800 mm är nya D-Max svårslagen. Kapacitet betyder att kunna prestera när det verkligen gäller. Nya D-Max har dessutom klassens lägsta CO2-utsläpp och skatt.

Mer komfort

Nya Isuzu D-max

Den nya fjädringen i D-Max ger mjuk och komfortabel körning både med full last och när du kör helt olastat. Personbilskänslan förstärks ytterligare med en helt ny interiör, 2-zons klimatanläggning och progressiv elektrisk servostyrning.

Mer säkerhet

Nya Isuzu D-max

Nya Isuzu D-Max belönades med 5 stjärnor i senaste Euro NCAP och är utrustad med den senaste tekniken som gör din bilkörning säkrare: bland annat autobroms, kollisionsvarnare, adaptiv farthållare, trafikskyltsavläsning och filassistans. Alla är standard i nya D-Max.

Mer styrka

Nya Isuzu D-max

Nya D-Max är byggd med den kraftigaste ramen på marknaden. Det gör att den tål tung last och kan köras i besvärlig terräng, samtidigt. De största skivbromsarna och de kraftigaste drivaxlarna är också bra exempel på den trygghet och slitstyrka vi erbjuder. Att bygga starkt ligger i Isuzus lastbils-DNA.

Kontakta oss för en provkörning!

Telefon 0243-20 45 50
E-post saljare@dalabilgalleri.se

Euro NCAP 5 stjärnor

Nya Isuzu D-max

240 mm markfri gång och ett vadningsdjup på hela 800 mm

Nya Isuzu D-max