Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi
Gammal kvinna

Den här sidan är tyvärr lite gammal.

» Se startsidan för aktuella nyheter och erbjudanden

Publicerat 2021-02-19
Gäller t.o.m. 2021-03-01
Kampanj på transportbilar under februari månad

Transportbilsdagar hela februari

Vi kör transportbilsdagar hela februari med fantastiska erbjudanden. Missa inte chansen att göra en riktigt bra affär.

Vårt breda utbud gör att vi nästan alltid kan hitta den perfekta lösningen för varje enskild firma – från smidiga Peugeot Partner till mångsidiga Peugeot Expert och stora Peugeot Boxer. Upptäck även nya Peugeot e-Expert – vinnaren av ”Årets Transportbil” och 100 % elektrisk, med en räckvidd på upp till 330 km. Extra gynnsam för dig som kör mycket i stan och angränsande kommuner.

Just nu erbjuder vi bland annat automat på köpet och flera hästkrafter utan extra kostnad – på utvalda transportbilar. Passa också på att lägga till Nordic Pack för endast 9 900 kr när du väljer din transportbil, så får du dragkrok och värmare till ett värde av 25 800 kr.

För mer information om 100 % eldrivna nya Peugeot e-Expert och om vilka finansieringsalternativ vi har, eller om du vill veta mer om andra erbjudanden, kontakta oss på 0243-20 45 50 eller saljare@dalabilgalleri.se.

Kontakta oss för en provkörning!

Telefon 0243-20 45 50
E-post saljare@dalabilgalleri.se

Välj till Nordic Pack för endast 9 900 kr, värde 25 000 kr.

Peugeot e-expert – 100% eldriven transportbil