Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi

Den nya generationens pickup – Isuzu D-Max

Isuzu D-Max erbjuder MER av allt som betyder något! Marknadens starkaste rambygge ger dig upp till 1,1 ton lastvikt och 3,5 ton dragvikt. Jämfört med vilken annan pickup som helst har Isuzu en oslagbar kombination av styrka, komfort, säkerhet och dessutom högre last- och dragkapacitet. Med andra ord: mer av allt som betyder något.

Nu med miljöalternativet CNG. Fordonsskatt 1.306 kr/år

Till alla nya Isuzu-pickuper erbjuds CNG-paketet som tillval. Det är en komplett konvertering som gör det möjligt för dig att tanka och köra med en inblandning av biogas i det normala dieselbränslet eller HVO100.

Modeller

Du vet vad som krävs. Därför finns Isuzu D-Max i tre storlekar – Single Cab, Extended Cab och Double Cab. Oavsett vilken hyttstorlek du väljer, får du samma stryktåliga och driftsäkra pickup. Med 4 olika utrustningsnivåer, 2 specialversioner av Arctic Trucks och ett omfattande tilbehörsprogram har vi den optimala pickuplösningen för dig.

Mer kapacitet

Nya Isuzu D-max

3,5 ton dragvikt och över 1 ton lastvikt. Lägger du till 240 mm markfri gång och ett vadningsdjup på hela 800 mm är D-Max svårslagen. Dessutom är den begåvad med spärrbar differential i bakaxeln. Kapacitet betyder att kunna prestera när det verkligen gäller. D-Max har dessutom klassens lägsta CO2-utsläpp och skatt.

Mer komfort

Nya Isuzu D-max

Den nya fjädringen i D-Max ger mjuk och komfortabel körning både med full last och när du kör helt olastat. Personbilskänslan förstärks ytterligare med en helt ny interiör, 2-zons klimatanläggning och progressiv elektrisk servostyrning.

Nya Isuzu D-max

Mer säkerhet

Nya Isuzu D-max

Isuzu D-Max belönades med 5 stjärnor i senaste Euro NCAP och är utrustad med den senaste tekniken som gör din bilkörning säkrare: bland annat autobroms, kollisionsvarnare, adaptiv farthållare, trafikskyltsavläsning och filassistans. Alla är standard i D-Max.

Mer styrka

Nya Isuzu D-max

D-Max är byggd med den kraftigaste ramen på marknaden, med 8 tvärbalkar! Det gör att den tål tung last och kan köras i besvärlig terräng – samtidigt. Allt med högsta nivå på köregenskaper och komfort. De största skivbromsarna och de kraftigaste drivaxlarna är också bra exempel på den trygghet och slitstyrka vi erbjuder. Att bygga starkt ligger i Isuzus lastbils-DNA.

Nya Isuzu D-max

Kontakta oss för en provkörning!

Telefon 018-10 24 42
E-post saljare@dalabilgalleri.se

 

Isuzu

240 mm markfri gång och ett vadningsdjup på hela 800 mm

Nya Isuzu D-max

Nya Isuzu D-max

Aktuellt

Transportbilar
Publicerat 2024-03-01

Klimatpremien tillbaka! Vi har transportbilar för snabb leverans

Ta del av statens nya klimatpremie när du köper en Peugeot e-Partner, Peugeot e-Expert, Opel…

Läs mer
Publicerat 2024-03-01

Ny klimatpremie för eldrivna lätta lastbilar

Den 13:e februari infördes den nya klimatpremien som är inriktad på företag som köper eldrivna…

Läs mer