Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi

Bonuspoäng med Peugeotkortet

Peugeotkortet är ett av bilbranschens förmånligaste betal-/kreditkort. Med Visakopplingen har du möjlighet att betala på alla ställen där VISA gäller, både i Sverige och övriga världen. Peugeotkortet erbjuder en valfri kredit på upp till 50.000 kr.

Vår målsättning är att göra det bekvämare och mer ekonomiskt fördelaktigt för dig som Peugeotägare. Med ett Peugeotkort kommer du dessutom få ta del av fina förmåner och månadserbjudanden som är exklusivt riktade till dig som är innehavare av ett Peugeotkort. Bland annat får du alltid bonus (Gäller ej på Preem där drivmedelsrabatt ingår) på alla dina inköp. Dessutom betalar du ingen årsavgift för ditt Peugeotkort.

Kort sagt, vi vill att Peugeotägare ska ha det lite bättre!

Alltid bonus på alla dina inköp*

Du kan använda ditt Peugeotkort för alla dina löpande inköp, såväl livsmedel och biobiljetter som till hotell och kläder.

När du handlar hos en auktoriserad Peugeothandlare/-verkstad får du alltid 2 % i bonus. På alla övriga köp får du 0,25 % i bonus!

* Gäller ej på Preem där drivmedelsrabatt ingår.

Utbetalning av intjänad bonus

I samband med årsdagen, från det att du fick ditt Peugeotkort, får du en bonuscheck från Peugeot.
Bonuschecken gäller som betalningsmedel under 12 månader från utfärdandedatum hos din Peugeothandlare/-verkstad. Perfekt att använda när du exempelvis ska göra en service på bilen, byta däck eller köpa nya tillbehör till din Peugeot.

Delbetala 4 månader räntefritt

Med Peugeotkortet kan du alltid dela upp din betalning hos din Peugeothandlare/-verkstad helt räntefritt under 4 månader. Du delbetalar då en fjärdedel av skulden per månad helt utan ränta. På kontoutdraget ser du enkelt vilka av dina köp som är klassificerade som räntefria.

Du får upp till 8 veckor räntefri kredit på alla köp

När du använder ditt Peugeotkort som betalkort har du upp till 8 veckor räntefri kredit beroende på inköpsdatumt. Gör du inbetalningen 8 veckor från inköpsdatum är köpet räntefritt. Går det mer än 8 veckor blir det automatiskt ett kreditköp och du påförs ränta enligt villkoren.

Två betalningsfria månader

Du kan välja att dela upp månadsbetalningen för dina inköp i din egen takt, dock lägst med en 1/20-del av skulden. Du har också möjlighet att själv välja två betalningsfria månader per år (dock inte två månader i följd).

Du utnyttjar en betalningsfri månad genom att inte göra någon månadsbetalning när:

  • det står, ”lägsta belopp att betala 0 kr” på ditt kontoutdrag
  • om du har betalt dina 3 senaste kontoutdrag i tid.

Drivmedelsrabatt på Preem

Det ska löna sig att använda Peugeotkortet. Därför får du 15 öre i rabatt per liter drivmedel (bensin, etanol & diesel) när du tankar på någon av Preems bemannade stationer runt om i Sverige och betalar med Peugeotkortet. Rabatten dras på kontoutdraget.

Peugeotkort med reseförsäkring

I Peugeotkortet ingår även Reseförsäkring och Avbeställningsskydd om minst 75 % av resans totala kostnad är betald med Peugeotkortet. »Läs mer om vad reseförsäkringen täcker.

Rabatt på Choice Hotels

Du får 15% rabatt på alla rumstyper hos Nordic Choice Hotels i Norden. Gå in på www.choice.se/dnbsverige

Rabatt på Interhome

Du får 12-45% rabatt på semesterboende hos Interhome. Välj bland 33 000 kvalitetssäkrade hus och lägenheter i 34 länder. Gå in på www.interhome.se/dnb

Delbetala räntefritt i fyra månader!