Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi
Publicerat 2024-03-01
peugeot-e-traveller

Nya peugeot e-traveller – 100 % elektrisk och plats för upp till 9 personer

Nu har Peugot presenterat nya Peugeot E-Traveller, en minibuss för företag som söker ett smart och elektriskt alternativ av mobilitet. Högre säkerhet, bättre komfort och ny teknik, samt plats för upp till 9 personer.

Peugeots passagerarmodell nya E-Traveller erbjuder alla företag ett smart och elegant val för komfortabla resor. Med utrustningsnivåer anpassade specifikt för företag är E-Traveller en mångsidig och anpassningsbar modell.

RYMLIGHET FÖR ALLA

Nya Peugeot E-Traveller erbjuds i två olika längder och interiören kan modifieras för att få plats med 5 och upp till 9 platser. Bagageutrymmet varierar från 1 500 liter med plats för 9, och upp till 4 900 liter om enbart 2 till 3 personer resor.

ELEKTRISKT FÖR LÄNGRE RESOR

Med en elmotor med 100 kW (136 hk) tillsammans med ett vridmoment på 260 Nm är nya Peugeot E-Traveller responsiv och kraftfull för sitt segment. Topphastigheten är upp till 130 km/h och tre körlägen erbjuds för att ge föraren möjlighet att anpassa varje resa efter behov. ECO, när fokus på räckvidd är viktigast och funktioner som AC stängs av. Normal för standardkörning och läget Power ger föraren maximalt vridmoment och hästkrafter för maximal kraft.

Tillgängligt finns även effektiv regenerativ inbromsning som kan aktiveras i tre nivåer för att styra hur hård inbromsningen blir och hur mycket energi som återges till batteriet.

BATTERI OCH SNABBLADDNING

Nya E-Traveller finns tillgänglig med ett batteri på 75 kWh med 350 kilometers räckvidd. Nya Peugeot E-Traveller kan laddas genom en trefas 11 kW-ombordladdare, och med snabbladdnings via en snabbladdningsstation kan batteriet laddas från 5 till 80 % på under 40 minuter.

UPPKOPPLAD FÖR ÄVENTYR

Nya Peugeot E-Traveller erbjuder en helt digital förarmiljö för smidig uppkoppling och tillgång till smarta förarassistanssystem för extra trygghet – farthållare, autobroms, aktiv skyltavläsning, filhållningsassistent och mycket mer.

Centralt i mitten finns en 10-tums pekskärm som kontrollerar alla system. Både förare och passagerare kan även ta del av flera uppkopplingsmöjligheter som exempelvis möjligheteten att spegla en smartphone via Android Auto eller Apple CarPlay, trådlös smartphone-laddning, USB-laddare, men även appen MyPeugeot där elektriska funktioner som laddning och förvärmning kan fjärrstyras.

  Jag är intresserad, kontakta mig!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  (Du når oss även på 0243-20 45 50.)

  Erbjudanden

  Citroen e-Jumpy – elektrisk transportbil

  Leasing:
  Citroën ë-Jumpy

  Super-REA på helelektriska transportbilar!
  från
  3 299 kr/mån
  Läs mer
  Publicerat 2024-07-05

  Nya Peugeot E-3008 som tjänstebil – förmånsvärde: 2 290 kronor i månaden 

  Semestertider råder, men det kan ändå vara hög tid att börja tänka på din nästa…

  Läs mer