Genom att använda denna webbplats samtycker du till användande av cookies.

Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi
Publicerat 2023-06-02
Peugeot e-308 elbil

Nya Peugeot e-308 och Peugeot e-308 SW

– elektriska och oemotståndliga

Peugeots elektriska modellprogram fortsätter växa. Under året lanseras nämligen Peugeot 308 och Peugeot 308 SW i helelektriska femdörrars- och kombiutföranden, med imponerande rymlighet. Med en design djupt rotad i Peugeots DNA, med säkerhetsfunktioner i framkant och med den senaste generationen Peugeot i-Cockpit®.

Nya Peugeot e-308 och nya Peugeot e-308 SW är båda utrustade med ett batteripaket som tillhör den senaste generationen, med en räckvidd på upp till 400 kilometer (WLTP) och med möjlighet till laddning upp till 80 procent på mindre än 25 minuter vid en offentlig 100 kW-laddstation.

Höll ögonen öppna under året om du är nyfiken på Peugeots senaste elektriska innovationer. Nya Peugeot e-308 och nya Peugeot e-308 SW lanseras med utrustningsnivåerna Allure och GT under andra halvan av 2023. 

med en räckvidd på upp till 40 mil
Publicerat 2024-03-01

Klimatpremien tillbaka! Vi har transportbilar för snabb leverans

Ta del av statens nya klimatpremie när du köper en Peugeot e-Partner, Peugeot e-Expert, Opel Combo-e, Opel Vivaro-e, Citroen e-Berlingo eller Citroen e-Jumpy av oss....…  » Läs mer