Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi
Publicerat 2023-09-15
Mitsubishi Eclipse

Adventure Pack för 10.000:-

Vid köp av Mitsubishi Eclipse Cross Plug-In Hybrid

Nu har du möjlighet att köra en riktigt prisvärd plug-in hybrid från Mitsubishi med en unikt kraftfull fyrhjulsdrift. Mitsubishi Eclipse Cross Plug-In Hybrid finns tillgänglig i Sverige med snabb leverans – just nu erbjuder vi dessutom ett fullmatat Adventure Pack för 10 000 kronor vid köp av Eclipse Cross – värde 45 000 kronor.

Mitsubishi Eclipse Cross Plug-In Hybrid är en fanbärare för den höga standard som är synonym med Mitsubishi. Baserad på beprövad och hyllad teknik från Mitsubishi, levererar Eclipse Cross en körupplevelse du inte vill missa.

När du köper en helt ny Eclipse Cross får du just nu tillbehörspaketet Adventure Pack, som innehåller tillbehör till ett samlat värde på 45 000 kronor. Gör dig redo för alla vinterns äventyr med originaltillbehör av hög kvalitet, från dragkrok till vinterhjul, laddkabel, taklastbåge och mycket mer.

Ta chansen och säkra en välutrustad och mycket prisvärd laddhybrid från Mitsubishi. Vårt lager är välfyllt och du får en snabb leverans om du beställer redan nu.

Adventure Pack

 • Vinterhjul 18″ Kuhmo nordisk, friktion eller dubb
 • Fast dragkrok
 • Stänkskydd, fram och bak
 • Bagagerumsmatta med hårda kanter
 • Mode 3 kabel och tillhörande väska
 • Transparent inlastningsskydd, bakre stötfångare
 • Taklastbågar

Värde: 45.000 kr
Pris: 10.000 kr vid köp av Mitsubishi Eclipse Cross Plug-In Hybrid

  Jag är intresserad, kontakta mig!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  (Du når oss även på 0243-20 45 50.)

  Intresserad? kontakta oss!

  Telefon 0243-20 45 50
  E-post saljare@dalabilgalleri.se