Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi
Publicerat 2024-06-24
Mekaniker oljebyte

Vi söker bilmekaniker till Arlanda

Vi söker nu 2 drivna mekaniker till vår nya anläggning i Arlandastad som öppnar 1 september. Tjänsten omfattar huvudsakligen bilservice, reparation och felsökning som allbilsverkstad.

Du bör vara lösningsorienterad och trivas i högt tempo för att kunna ge våra kunder en positiv upplevelse genom hela serviceprocessen. Vid start ingår du i ett team på 5 personer där vi tillsammans arbetar i familjär miljö i vår nya verkstad för service, däckhotell och rekond på Servogatan 18.

Vi kommer tillsammans kunna driva och utveckla verksamheten som kommer vara i en mycket expansiv fas de närmsta åren. Vår målsättning är att ha stort däckhotell och kunna erbjuda förstklassig bilservice för våra kunder.

Vi ser gärna att du som söker har några års erfarenhet av liknande arbete. Övrig erfarenhet inom elfordon, transportbil, AC, däck, glas eller bilvård är meriterande men inget krav.

Tjänsten avser heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning och efter det tillsvidareanställning med individuell lönesättning.

Hos oss kommer det finnas goda möjligheter att själv påverka din utveckling både yrkesmässigt och personligt. Utbildning och komplettering kommer ske löpande.

Vid frågor kontakta gärna platschef Caroline Jädersten på tel 018-751 21 12 eller via mejl caroline.jadersten@bilgalleri.se

Om oss

Arlanda Bilgalleri AB
Servogatan 18, Arlandastad

Anläggningen blir den tredje i Bilgalleri-koncernen som även innefattar Uppsala Bilgalleri sedan 2014 samt Dala Bilgalleri i Borlänge.

Krav för tjänsten

  • B-körkort
  • Svenska eller engelska i tal och skrift
  • 1–2 års erfarenhet som mekaniker

Ansökan

Ansökan och CV skickar du till: jobb@bilgalleri.se
Urval och intervjuer kommer ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Till uppstarten söker vi även däckmontör och bilvårdstekniker.

Vi kommer tillsammans kunna driva och utveckla verksamheten som kommer vara i en mycket expansiv fas de närmsta åren.

Ansökan och CV skickas till jobb@bilgalleri.se

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.