Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi

Vi söker mekaniker i Borlänge

ARBETSBESKRIVNING:

Vi söker två drivna mekaniker till vår anläggning på Singelgatan i Borlänge.

Du bör vara lösningsorienterad och trivas i högt tempo för att kunna hjälpa våra kunder få en positiv upplevelse genom hela serviceprocessen. Du kommer ingå i ett servicemarknadsteam på ca 15 personer där varje kollega har olika ansvarsområden och inriktningar.

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av bilservice och reparation.

Vi söker 1 erfaren mekaniker för att förstärka våra TA med felsökning och även arbete med våra elektrifierade produkter. Du bör har arbetat i många år och ha utbildning inom felsökning och elektrifiering.

Vi söker 1 servicemekaniker. Du arbetar då med vanliga service- och bromsarbeten. I detta fallet behöver du ha stor vilja och driv men kanske inte väldigt mycket erfarenhet. Att du har utbildning inom fordonsmekanik är dock ett krav.

Du bör vara lyhörd för olika kunders och medarbetares olika behov, tala och skriva svenska obehindrat och övriga språk är meriterande.

Vi lägger stor vikt på just personliga egenskaper som lyhördhet, noggrannhet och driv. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från något serviceyrke eller inom bilbranschen. Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

KRAV FÖR TJÄNSTEN UTÖVER OVAN:

  • Goda datakunskaper.
  • Struktur och noggrannhet.
  • Stresstålig och drivande.
  • B-körkort.

MERITERANDE FÖR TJÄNSTEN:

  • Tidigare erfarenhet av liknande tjänst i branschen.
  • Arbetat i system som Kobra II, Winassist eller Cabas.
  • Teknisk kompetens gällande fordon.

VI ERBJUDER:

En möjlighet att arbeta med några av marknadens ledande bilmärken i en god och händelserik arbetsmiljö. Goda möjligheter finns att själv påverka din utveckling både yrkesmässigt och personligt.
Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Elias Pettersson elias.pettersson@bilgalleri.se eller Joakim Olofsson joakim.olofsson@bilgalleri.se.

Ansökan och CV ska skickas till jobb@bilgalleri.se

Urval och intervjuer görs löpande så ansök så snart som möjligt.