Genom att använda denna webbplats samtycker du till användande av cookies.

Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi

Nya Peugeot e-Expert elbil

Upptäck skåpbilen nya Peugeot e-Expert och fördelarna med en 100 % eldriven motor. Vår eldrivna transportbil har lika mycket kraft som varianten med dieselmotor och den hjälper dig i ditt yrke samt uppfyller dina behov.

Fördelar

33 mils räckvidd (WLTP)

Inga CO2 utsläpp

30 min för att ladda batteriet till 80 %

En ny körupplevelse

100 % eldrift ger nya upplevelser utan att kompromissa med fördelarna:

 • Rymliga utrymmen, hög lastvikt och 3 längder.
 • Snabb acceleration tack vare omedelbart vridmoment.
 • Tyst motor.
 • Bekväm körning tack vare minskade vibrationer.

Spara pengar

Elbilen är visserligen dyrare i inköp men i längden sparar du mycket pengar. Att ladda bilen med el är långt mycket billigare än att tanka diesel för motsvarande sträcka. Dessutom finns det många förslitningsdelar i en bensinmotor som helt saknas i en elmotor, vilket gör underhållet enklare och billigare.

 • Lägre energikostnad än förbränningsmotor.
 • Låg driftskostnad tack vare minskat underhåll.
 • Körning i ECO-läge för att optimera batteriets räckvidd.
 • Klimatbonus på upp till 70.000 kr.
 • Låg skatt.

Enkel användning

Nya PEUGEOT e-Expert är alltid enkel och smidig att köra:

 • Möjlighet att snabbladda.
 • Hantera laddning, föruppvärmning och flera av bilens tjänster genom appen MyPeugeot.

Utformning och egenskaper

De eleganta linjerna och den moderna silhuetten hos nya 100 % eldrivna Peugeot e-Expert visar upp karaktären i denna kraftfulla transportbil som är designad för daglig användning. Peugeot e-Expert finns i tre längder och i flera versioner som uppfyller olika yrkesmässiga behov.

Nya Peugeot e-Expert kompromissar inte med interiören. Den har en total lastvolym på upp till 6,6 m3, maximal lastvikt på över 1 100 kg, dragvikt på 1 000 kg och är under 1,9 meter vilket gör att den kan parkeras i parkeringsgarage.

Compact-modellen som bara är 4,6 m lång inleder en ny epok för eldrivna transportmodeller. Tack vare elmotorn kan den här modellen enkelt köras och parkeras i stadsmiljö och nå områden där trafiken är begränsad.

Intuitiva paneler

Nya Peugeot e-Experts nya instrumentpanel med en 3,5 tums display visar viktig körinformation, som aktuell räckvidd och effektmätare (CHARGE / ECO / POWER) i realtid.

På den stora pekskärmen har du enkel åtkomst och vy över information om eldriften. Knappen “e-Toggle” ger omedelbar åtkomst till den elektriska automatväxellådans reglage. Du kan välja mellan tre körlägen; ECO, NORMAL och POWER. Standardversionens elektriska parkeringsbroms aktiveras automatiskt och är därför lätt att använda.

Kontakta oss för en offert eller provkörning

0243-20 45 50
saljare@dalabilgalleri.se

Kontakta oss för en provkörning!

Telefon 0243-20 45 50
E-post saljare@dalabilgalleri.se

Priser

Peugeot e-Expert (el)
» Se komplett prislista

Vår eldrivna transportbil har lika mycket kraft som varianten med dieselmotor

Peugeot e-Expert – 100% eldriven transportbil

Peugeot e-Expert – 100% eldriven transportbil

Publicerat 2024-03-01

Klimatpremien tillbaka! Vi har transportbilar för snabb leverans

Ta del av statens nya klimatpremie när du köper en Peugeot e-Partner, Peugeot e-Expert, Opel Combo-e, Opel Vivaro-e, Citroen e-Berlingo eller Citroen e-Jumpy av oss....…  » Läs mer

Publicerat 2024-03-01

Nya peugeot e-traveller – 100 % elektrisk och plats för upp till 9 personer

Nu har Peugot presenterat nya Peugeot E-Traveller, en minibuss för företag som söker ett smart och elektriskt alternativ av mobilitet. Högre säkerhet, bättre komfort och...…  » Läs mer