Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi

Modeller, transportbilar

Här finner du en enkel översikt över våra transportbilar. Fördjupad information finns tillgänglig via länk. Vi kan även specialanpassa transportbilar efter dina behov. Inredningen byggs då för att specifikt passa ditt yrke eller användningsområde, något som är ett mycket populärt alternativ för hantverkare inom flera yrken.

Samtliga av Peugeots motorer har låg förbrukning, vare sig det gäller bränsle eller el. Det lägger grunden för ett antal positiva effekter för både miljö och plånbok. Den låga förbrukningen innebär en låg driftskostnad, låg skatt och liten miljöpåverkan.

Mycket att sätta sig in i? Misströsta inte, titta in i bilhallen så hjälper vi dig att hitta och anpassa en bil som matchar dina behov.

Peugeot Partner

Peugeots minsta transportbil. Passar ett stort antal yrkesgrupper och är populär bland hantverkare. Finns som ren elbil (Peugeot e-Partner). Välj mellan en 100% eldriven motor eller en klassisk förbrukningsmotor.
» Läs mer om Peugeot Partner

Peugeot Expert

För dig med behov av större utrymme. Finns som ren elbil (Peugeot e-Expert). Välj mellan en 100% eldriven motor eller en klassisk förbrukningsmotor.
» Läs mer om Peugeot Expert

Peugeot Boxer

Peugeots största transportbil. Finns med sju olika karosser och en lastvolym mellan 8 och 17 kubikmeter. Välj mellan en 100% eldriven motor eller en klassisk förbrukningsmotor.
» Läs mer om Peugeot Boxer 

Isuzu D-Max

Ett riktigt kraftpaket för dig som behöver ta dig fram i svår terräng. Hög kvalitet in i minsta detalj och ett extremt bra andrahandsvärde.
» Läs mer om Isuzu

Citroen Berlingo

Citroens minsta transportbil fullmatad med användbar teknologi. Välj mellan en 100% eldriven motor eller en klassisk förbrukningsmotor.
» Läs mer om Citroen Berlingo 

Citroen Jumpy

Transportbil från Citroen som är skapad för fritid, familj och vänner och erbjuder en inbjudande och flexibel interiör för alla. Välj mellan en 100% eldriven motor eller en klassisk förbrukningsmotor.
» Läs mer om Citroen Jumpy 

Suzuki Jimny Torakku

Tvåsitsig lätt lastbil för både stad och landsbygd. Hyllad i pressen och kommer nu med en mängd förbättringar samt AllGrip Pro 4×4.
» Läs mer om Suzuki Jimny Torakku

Aktuellt

Transportbilar
Publicerat 2024-03-01

Klimatpremien tillbaka! Vi har transportbilar för snabb leverans

Ta del av statens nya klimatpremie när du köper en Peugeot e-Partner, Peugeot e-Expert, Opel…

Läs mer
Publicerat 2024-03-01

Ny klimatpremie för eldrivna lätta lastbilar

Den 13:e februari infördes den nya klimatpremien som är inriktad på företag som köper eldrivna…

Läs mer