Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi

Däckverkstad – hjulskifte, däckhotell och däckförsäljning

Vi har en fullutrustad däckverkstad och kan ge dig en komplett service för dina hjul.

Däckhotell

Lämna dina hjul på vårt däckhotell så slipper du besväret med att släpa hem dem och du kan använda ditt utrymme hemma till annat. Vi förvarar dina hjul på ett optimalt sätt för en lång livslängd.

Paketpris däckhotell

Skifte och förvaring: 850 kr per säsong.
Skifte, förvaring och tvätt: 995 kr per säsong.

Boka på verkstad@dalabilgalleri.se eller ring 0243-20 45 20 så hjälper vi dig.

Hjulbyte

Vi hjälper dig med att byta till sommardäck / vinterdäck. I jobbet ingår att vi kontrollerar däckens skick och mönsterdjup samt lufttryck och justerar det vid behov. Eventuell nollställning av däcktrycksövervakning ingår också. Jobbet tar runt en halvtimme och medan du väntar bjuder vi på kaffe, wifi och en bekväm soffa att sitta i.
» Kontakta oss för prisuppgift och bokning

Hjulinställning

Det är viktigt att ha hjulen rätt inställda så de inte slits fel eller orsaker onödig bränsleåtgång och miljöpåverkan. Vi kontrollerar din bils hjulinställning genom en så kallad fyrhjulsmätning.
» Kontakta oss för prisuppgift och bokning

Däckförsäljning

Vi säljer däck i alla prisklasser från marknadens ledande däcktillverkare. Prata med vår personal i kundmottagningen så hjälper vi dig att hitta de däck som passar just dig.