Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi
Publicerat 2020-12-10
Peugeot 50 SW Plug-in hybrid - årets smartaste bilköp

Peugeot 508 SW Plug-In Hybrid utsedd till årets smartaste bilköp

När Riksförbundet M Sverige skulle utse Årets smartaste bilköp 2020 föll valet på Peugeot 508 SW Plug-in Hybrid. Den tidigare testvinnaren fortsätter att övertyga.

– I år har vi utsett en laddbar familjekombi som är praktisk och miljösmart men som också har utstrålning och god komfort till Årets smartaste bilköp, säger Heléne Lilja, chef kommunikation och samhälle, Riksförbundet M Sverige. Peugeot 508 har toppbetyg i krocksäkerhet och går att köra helt utsläppsfritt.

– Peugeot 508 SW Plug-in Hybrid är en prisvärd familjebil som erbjuder såväl utsläppsfria resor till vardags, som komfortabla och säkra långresor med familjen. Det är därför vi utser den till Årets smartaste bilköp 2020, säger Heléne Lilja.

» Läs Riksförbundet M:s pressmeddelande här

» Läs mer om Peugeot 508 SW Plug-In Hybrid här

Mer info

» Läs mer om Peugeot 508 SW Plug-In Hybrid här

...en prisvärd familjebil som erbjuder såväl utsläppsfria resor till vardags, som komfortabla och säkra långresor med familjen.