Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi
Publicerat 2023-11-06
Nya Peugeot Partner, Peugeot Expert och Peugeot Boxer

Nya versioner av våra populära transportbilar

Nu presenterar Peugeot sina nya transportbilar som ska lanseras under 2024. Tillgängliga i tre segment, med både förbränningsmotorer och eldrift, är bilmärkena redo att erbjuda det senaste på marknaden till svenska transportbilskunder.

Under våren 2024 är det dags för Sverigepremiär när Peugeot lanserar sina helt nya transportbilar. Partner, Expert och Boxer har samtliga uppdaterats med en ny design i enlighet med Peugeots DNA.

Peugeots nya emblem pryder fronten centralt, med den ikoniska klo-belysningen på vardera sida. Interiören har uppdaterats med ny infotainment och nya digitala uppkopplingsmöjligheter, som bland annat erbjuder smidig uppkoppling av smartphone, navigation och mycket mer.

Oavsett om det handlar om egenföretagare eller storföretag erbjuder Peugeot transportbilslösningar som passar alla behov. Från kompakta Partner, till flexibla Expert och den största modellen Boxer, som gör varje transport enklare.

Upptäck våra transportbilar

Nya versionerna av Peugot Partner, Peugeot Expert och Peugeot Boxer kommer lanseras våren 2024.

» Läs mer om våra befintliga transportbilar här.

Erbjudanden

PEUGEOT 5008 LIMITED EDITION

Köp / billån:
Nya Peugeot 5008 Limited Edition Aut

Just nu kan du ta del av vårt nya och exklusiva Limited Edition-utförande.
379 900 kr
Läs mer