Genom att använda denna webbplats samtycker du till användande av cookies.

Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi
Publicerat 2021-10-15
Nya Peugeot 308

Med nya Peugeot 308 kan du välja elektrifierat

Vi har varit och kollat på nya Peugeot 308 och är minst sagt nöjda med vad vi upplevt. En av våra mest populära bilar har fått en läcker uppdatering av designen, elektrifiering genom plug-in hybrid-teknik och det senaste inom säkerhet.

När du köper eller leasar nya 308 kommer du kunna välja om du vill ha traditionell förbränningsmotor eller en Plug-In Hybrid. Precis som tidigare kan du självklart även välja om du vill ha en kombi eller halvkombi.

Nya Peugeot 308 släpps till marknaden i början av 2022. Under höst/vinter 2021 kommer vi ha tillgång till prislista. Anmäl ditt intresse till oss så kontaktar vi dig när prislistan är släppt och när bilar kommer hem för provkörning.

Anmäl ditt intresse!

 

    Välj om du vill ha traditionell förbrännings- motor eller Plug-in Hybrid
    Publicerat 2023-02-06

    Peugeot privatleasing – du väljer avtalstid

    Bra priser på privatleasing oavsett avtalstid. Välj det som passar dig bäst, 12 eller 36 månader. 12 eller 36 månaders privatleasing inkl 1000 mil/år: Peugeot...…  » Läs mer