Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi
Publicerat 2018-11-23
Mazda CX-5 SUV

Mazda CX-5 – säker, glad och snygg

Kritikerrosad SUV med en fyrhjulsdrift som inte går av för hackor. Säkerhet, körglädje och design i perfekt symbios.

Säkerhet

CX-5 är prisbelönt för sin effektiva fyrhjulsdrift och håller en mycket hög nivå vad gäller trafiksäkerhet. Den är utrustad med det senaste inom säkerhetsteknik och har funktioner som autobroms, adaptiv farthållare, head-up display med trafikskyltsavläsning och döda-vinkeln-övervakning mm.

Det ska ju vara kul att köra också

Mazda har en förmåga att bygga in körglädje i sina bilar och det gäller CX-5:an i allra högsta grad. Vi kan tjata om det här i all oändlighet, men det bästa du kan göra är att komma in och provköra en runda – då kommer du veta vad vi menar.

Design och komfort

Mazda CX-5Årets modell är helt omgjord från insidan och ut. Den prisbelönta designen har vidareutvecklats och de eleganta linjerna förstärks ytterligare med den livfulla färgen Soul Red Crystal som har ett oöverträffat djup och lyster.

Den rymliga kupén är tyst, noggrant utformad och mycket bekväm för dig och alla dina passagerare. Perfekt för långa resor med familj och vänner.

Mazda CX-5

Marknadens längsta garanti

Mazdas bilar genomsyras av japansk kvalitet. Grejerna är byggda för att hålla helt enkelt. Det gör att vi vågar lämna 10 års garanti, vilket är mer än något annat märke kan göra.


  • Head-up-display med projicering på vindrutan
  • 360 graders parkeringskamera
  • Hög komfort med G-Vectoring Control
  • i-ACTIV fyrhjulsdrift (AWD)
  • Maximal hastighet: 195 km/h*
  • Acceleration: 100 km/h på 9,2 sekunder*
  • Bränsleförbrukning: 5,0–7,2 l/100 km**
  • Koldioxidutsläpp: 130–164 g/km**

* Värdena gäller för Mazda CX-5 SKYACTIV-G 2.5 (14 hk) AWD, 6-växlad automat
** Intervallet omfattar samtliga Mazda CX-5

Privatleasing

»Privatleasa din Mazda CX-5
för 4 450 kr/mån

 

Kontakta oss för en provkörning!

Telefon 0243-20 45 50
E-post saljare@dalabilgalleri.se

Grejerna är byggda för att hålla helt enkelt. Det gör att vi vågar lämna 10 års garanti, vilket är mer än något annat märke kan göra

Mazda CX-5 - finns för privatleasing Mazda CX-5 - finns för privatleasing Mazda CX-5 - finns för privatleasing Mazda CX-5 - finns för privatleasing