Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi
Publicerat 2018-12-14
Mazda CX-3

Mazda CX-3 – liten SUV med stor design

Mazdas mindre SUV-modell CX-3 har hyllats i pressen och vunnit mängder med designpriser. Förutom sitt snygga yttre bottnar CX-3:ans populäritet i japansk kvalitet och en enorm körglädje.

Säkerhet

Säkerhetssystemen i Mazda CX-3 är utformade för att varna dig för eventuella faror. I i-ACTIVSENSE, som använder sig av radar, finns bland annat funktioner som trötthetsvarning, övervakning av döda vinkeln och autobroms. Mazda CX-3 är även utrustad med främre krockkuddar, sidokrockkuddar samt antisladd.

Maximal körglädje

Mazda har en förmåga att bygga in körglädje i sina bilar och det gäller CX-3:an i allra högsta grad. Vi kan tjata om det här i all oändlighet, men det bästa du kan göra är att komma in och provköra en runda – då kommer du veta vad vi menar.

Marknadens längsta garanti

Mazdas bilar genomsyras av japansk kvalitet. Grejerna är byggda för att hålla helt enkelt. Det gör att vi vågar lämna 10 års garanti, vilket är mer än något annat märke kan göra.

Kontakta oss för en provkörning!

Telefon 0243-20 45 50
E-post saljare@dalabilgalleri.se

Grejerna är byggda för att hålla helt enkelt. Det gör att vi vågar lämna 10 års garanti, vilket är mer än något annat märke kan göra