Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi
Publicerat 2018-11-09
Peugeot 5008

Den perfekta familjebilen – Peugeot 5008 SUV

Hög säkerhet, snabbmontering av barnstol samt sju sittplatser gör Peugeot 5008 SUV till den perfekta familjebilen.

Gott om plats

Baksätet har tre separata fåtöljer i rad samt en tredje sätesrad som består av två fällbara och uttagbara säten.

Stort bagageutrymme

Peugeot 5008 SUVEtt generöst bagageutrymme som räcker för riktigt stora packningar. För optimal bekvämlighet kan du lägga till handsfree-funktionen som låter dig öppna bakluckan genom en enkel rörelse med foten under den bakre stötfångaren.

Säkerhet och teknik

Förstaklassig säkerhetsutrustning är standard hos Peugeot 5008 SUV: Ett chassi som är optimerat för att ta upp energin vid kollisioner, sex krockkuddar, ABS-bromsar och ESP. För att hjälpa dig att förutsäga din färdväg finns en multifunktionskamera i vindrutan, tolv ultraljudssensorer och en radar.

Lev i framtiden nu

Peugeot 5008 SUVDen senaste generationen av körhjälpsystem stöttar dig under varje kilometer på din resa: detekteringssystem av hastighetsskyltar, automatisk nödbromsning med kollisionsvarnare, filhållningsassistent, aktivt dödavinkelvarnarsystem, trötthetsvarnare och adaptiv farthållare med Stop-funktion. Du kan dessutom lägga till parkeringshjälpsystem för säker parkering i 360° vy.

Komfort med lite ljud och mycket ljusinsläpp

Den välisolerade kupén släpper in minimalt med ljud och de skålade framsätena med flerpunktsmassage ger en fantastisk komfort.

Med sina stora rutor får du en unik utsikt och ett behagligt ljusinsläpp i kupén, lägg även till panoramaglastaket för maximal effekt.

Uppkoppling

Din smartphone kan kopplas upp mot pekskärmen och även laddas trådlöst på mittkonsolen.

Ett populärt tillägg är det nya uppkopplade 3D navigationssystemet med röststyrning. TomTom-tjänsterna visar all viktig information om din rutt i realtid och du kan även information som gör din vistelse på destinationen angenämare (trafik, väder, parkering, tankstationer och fritid).

Kontakta oss för en provkörning!

Telefon 0243-20 45 50
E-post saljare@dalabilgalleri.se

Peugeot 5008 SUV
Peugeot 5008 SUV

För optimal bekvämlighet kan du lägga till handsfree- funktionen som låter dig öppna bakluckan genom en enkel rörelse med foten under den bakre stötfångaren

Peugeot 5008 SUV
Peugeot 5008 SUV
Peugeot 5008 SUV
Peugeot 5008 SUV
Peugeot 5008 SUV
Peugeot 5008 SUV
Peugeot 5008 SUV
Peugeot 5008 SUV