Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi
Dala Bilgalleri
Nybil, beg och verkstad

Bilhandlaren med Dalarnas bredaste utbud

Dala Bilgalleri ligger på Singelgatan 5 i Borlänge och kan ses längs med vägen mot Falun. Den stora anläggningen, som byggdes 2021, består av ett flertal bilhallar och huserar inte mindre än sju nybilsmärken, en hall med begagnat samt en stor verkstad auktoriserad för åtta varumärken.

Här finner du ett komplett utbud av personbilar, transportbilar, nya och begagnade bilar samt olika finansieringslösningar som exempelvis privatleasing, företagsleasing, korttidsleasing, billån och långtidshyra.

Är du ute efter en ny bil erbjuds följande varumärken:
Peugeot, Citroen, Opel, Mitsubishi, Mazda, Suzuki och Isuzu.

Vill du reparera din bil eller lämna in den på service så är vi auktoriserade experter på följande varumärken:
Peugeot, Citroen, Opel, Mitsubishi, Mazda, Suzuki, Isuzu och Hyundai.

Utöver bilförsäljning och verkstad så har vi även ett däckhotell där vi erbjuder förvaring, hjulskifte, tvätt med mera. Lär mer om vårt däckhotell här.

Dala Bilgalleri har ett systerföretag i Uppsala som heter Uppsala Bilgalleri samt ett systerföretag som är specialiserade på hyrbilar och verkar över hela landet – Hyr Bilgalleri. Läs mer om Dala Bilgalleris historia här.

Intresserad? kontakta oss!

Telefon 0243-20 45 50
E-post saljare@dalabilgalleri.se

Dalarnas bredaste utbud med sju nybilsmärken och åtta verkstads- märken

Vi har regelbundet kampanjer och erbjudanden på både personbilar och transportbilar. Besök oss på plats på Singelgatan 5 eller se startsidan här på vår webb för vad som händer just nu.

Bilar i lager