Genom att använda denna webbplats samtycker du till användande av cookies.

Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av Peugeot
Transport
Peugeot, Isuzu, Citroen, Opel

Din lokala transportbils­handlare i Dalarna

Vi på Dala Bilgalleri strävar efter att ge våra kunder ett så enkelt bilägande som möjligt. För de flesta av våra kunder är bilen endast ett redskap för att kunna göra det de själva är riktigt bra på. Vårt jobb är att underlätta det för dig.

Våra bilar har redan ett gott rykte avseende hållbarhet, funktionalitet och låga ägarkostnader, men kan också erhållas med följande:
• Montering och försäljning av inredningar efter kundens behov
• Stora möjligheter till påbyggnationer så som flak, kran, bakgavellyft, högskåp samt kyla

Utöver detta får du som kund en bra service då något oförutsett händer. Vi ser till att du är väl omhändertagen och hjälper till med verkstad och lånebil:
• Vi har serviceavtal till samtliga modeller
• Vi ordnar förtur på verkstadstider vid akuta driftstopp, vi garanterar tid på verkstaden inom två arbetsdagar
• Låne- eller hyrbil vid service (för transport­bilskunder), och då självklart en transportbil
• Personliga och direkta kontaktvägar

Hos oss på Dala Bilgalleri AB hittar du allt från den minsta transportbilen Peugeot Partner till den stora Peugeot Boxern på 17 kubikmeter.

Modeller

Här finner du en enkel översikt över våra transportbilar. Fördjupad information finns tillgänglig via länk. Vi kan även specialanpassa transportbilar efter dina behov. Inredningen byggs då för att specifikt passa ditt yrke eller användningsområde, något som är ett mycket populärt alternativ för hantverkare inom flera yrken.

Samtliga av Peugeots motorer har låg förbrukning, vare sig det gäller bränsle eller el. Det lägger grunden för ett antal positiva effekter för både miljö och plånbok. Den låga förbrukningen innebär en låg driftskostnad, låg skatt och liten miljöpåverkan.

Mycket att sätta sig in i? Misströsta inte, titta in i bilhallen så hjälper vi dig att hitta och anpassa en bil som matchar dina behov.

Peugeot Partner

Peugeots minsta transportbil. Passar ett stort antal yrkesgrupper och är populär bland hantverkare. Finns som ren elbil (Peugeot e-Partner). Välj mellan en 100% eldriven motor eller en klassisk förbrukningsmotor.
» Läs mer om Peugeot Partner

Peugeot Expert

För dig med behov av större utrymme. Finns som ren elbil (Peugeot e-Expert). Välj mellan en 100% eldriven motor eller en klassisk förbrukningsmotor.
» Läs mer om Peugeot Expert

Peugeot Boxer

Peugeots största transportbil. Finns med sju olika karosser och en lastvolym mellan 8 och 17 kubikmeter. Välj mellan en 100% eldriven motor eller en klassisk förbrukningsmotor.
» Läs mer om Peugeot Boxer 

Isuzu D-Max

Ett riktigt kraftpaket för dig som behöver ta dig fram i svår terräng. Hög kvalitet in i minsta detalj och ett extremt bra andrahandsvärde.
» Läs mer om Isuzu

Citroen Berlingo

Citroens minsta transportbil fullmatad med användbar teknologi. Välj mellan en 100% eldriven motor eller en klassisk förbrukningsmotor.
» Läs mer om Citroen Berlingo 

Citroen Jumpy

Transportbil från Citroen som är skapad för fritid, familj och vänner och erbjuder en inbjudande och flexibel interiör för alla. Välj mellan en 100% eldriven motor eller en klassisk förbrukningsmotor.
» Läs mer om Citroen Jumpy 

Opel Combo

Opels minsta transportbil med ett stort, mångsidigt lastutrymme.
» Läs mer om Opel Combo 

Opel Vivaro

Flexibla säten och avancerade anslutningar ger komfort och bekvämlighet.
» Läs mer om Opel Vivaro 

Aktuellt

Transport
Publicerat 2021-02-22

Vi bygger din jaktbil

Vi är experter på att skapa din specialutrustade jaktbil. Vi utgår från en Isuzu Huntsman och bygger på anpassningar för att du ska få en...…  » Läs mer

Publicerat 2018-05-17

Mindre förbrukning och mindre skatt än konkurrenterna

Mindre bränsleförbrukning och lägre fordonsskatt än konkurrenterna ger Peugeots transportbilar extremt låga driftskostnader. Den 1:a juli 2018 inför regeringen de nya bonus-malus reglerna vilket innebär...…  » Läs mer

Publicerat 2018-02-02

Förenkla ditt transportbilsägande

Med Peugeot Complete blir ditt transportbilsägande smidigt och tryggt. Ingen kontantinsats, inga plötsligt överraskande kostnader under avtalstiden och allt på en faktura. Med PEUGEOT COMPLETE...…  » Läs mer

Transportbilar i lager

Sök bland nya och begagnade transportbilar och hitta den bil som passar dig. Här finner du alla våra lagerbilar inklusive de som står i vår bilhall i Uppsala. Dessa kan vi leverera till Borlänge omgående.


Skräddarsydda skåp och inredningar

Vi kan tillgodose alla behov och erbjuda bilinredning av högsta kvalitet – Välkommen in till oss så hjälper vi dig att få den perfekta transportbilen för just dig!

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt inredning för din bil

Telefon 0243-20 45 50
E-post saljare@dalabilgalleri.se

Tunga lyft

Frendix innolift är en egen truck du har med i din transportbil. Den ersätter pallvagn, bakgavellift, gaffeltruck, kran samt ramp – och har kapacitet att enkelt flytta, lasta på och lasta av pallgods med vikt upp till 600kg.

Trucken kan enkelt flyttas från bil till bil och från bil till släp. Spara mycket pengar genom att investera i en Innolift istället för bakgavellift till både bil och släp för flera ekipage.

Innolift finns i fem olika utföranden – vi hjälper dig att välja rätt modell baserat på dina behov och din bil.

Den lastar pallgods och lyfter in sig själv