Dala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av SuzukiAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av OpelAuktoriserad återförsäljare av CitroenAuktoriserad återförsäljare av PeugeotMitsubishi

Servicerådgivare

Kontraktstyp

Heltid
Tillsvidare

Om oss

Dala bilgalleri AB är en av dalarnas största auktoriserade bilhandlare med 7 nybilsmärken på försäljningen och 8 nybilsmärken på verkstaden. Vi flyttade in i helt nybyggda lokaler under vintern 2022 och siktar på att vara ett ledande företag i branschen. Med drygt 20 anställda kommer du till en händelserik arbetsplats med härliga personligheter och högt tempo.

Arbetsbeskrivning:

Dala bilgalleri AB söker nu en social och driven servicerådgivare till vår servicemarknad. Arbetsuppgifterna består primärt av att boka in kunder på service och reparationer, planera in jobb till mekanikerna, ta betalt av kunden samt göra enklare beställningar av reservdelar och tillbehör.

Du bör ha kunskap och intresse av bilar, och tala och skriva obehindrat på svenska. Du bör även kunna föra en konversation på engelska. Ett stort fokus ligger på att ge en god service och uppnå en hög kundnöjdhet.

Du kommer ingå i ett servicemarknadsteam där varje arbetare har olika ansvarsområden och inriktningar. Vi lägger stor vikt på att du är lagspelare och problemlösningsorienterad.

Krav för tjänsten

  • B-körkort
  • Strukturerad
  • Kommunikativ och lika bekväm med att kommunicera via telefon, e-post och genom personliga möten
  • God data- och systemkunskaper
  • Stresstålig

Meriterande för tjänsten

  • Tidigare erfarenhet av liknande tjänst i branschen
  • Kännedom om system som Kobra II, Winassist, Dracar och Cabas
  • Säljerfarenhet
  • Mekanisk erfarenhet gällande fordon

Vi erbjuder

En möjlighet att arbeta med några av marknadens ledande bilmärken. Vi erbjuder god och händelserik arbetsmiljö och goda möjligheter att själv påverka din utveckling både yrkesmässigt och personligt.
Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Joakim Olofsson på e-post: joakim.olofsson@bilgalleri.se

Ansökan och CV ska skickas till jobb@bilgalleri.se